Jeugd: Verslag competitieweek 2

Afgelopen zondag 10 oktober stonden de wedstrijden uit ronde 2 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Slotermeer A3 – Gaasperdam A2 (4 – 4)
Gaasperdam A2 kwam met een 3 – 1 voorsprong uit de startblokken en ook na de dubbels leek met een 4 – 2 voorsprong een overwinning binnen handbereik. Helaas werden beide mixen met minimaal verschil verloren, waardoor Gaasperdam A2 op een gelijkspel bleef steken.

Gaasperdam A3 – Van Zijderveld A3 (4 – 4)
Gaasperdam A3 startte gemotiveerd aan de wedstrijd. Catherine Liem wist met technisch verzorgd spel zelfs haar eerste competitie-overwinning binnen te halen en de stand na de singles op 2 – 2 te brengen. De beide dubbels gingen net verloren, waarna met 2 – 4 achterstand aan de mixen werd begonnen. Door hard werken en tactisch verzorgd spel, werden beide mixen gewonnen en een knap gelijkspel behaald.

Yoni van Dijk en Renso Huiser van Gaasperdam B2Almere B3 – Gaasperdam B1 (8 – 0)
Gaasperdam B1, dat vorig jaar in de C-klasse toch moeiteloos meedraaide, was kansloos tegen het veel sterkere Almere en keerde zonder punten huiswaarts.

Gaasperdam B2 – Almere B2 (1 – 7)
Gaasperdam B2 kreeg in Almere B2 een tegenstander van formaat op bezoek. De spelers van Gaasperdam B2 waren tegenstand van dit niveau niet gewend en waren duidelijk verrast door het sterke spel van de tegenstander. Gelukkig werd de eer gered door een knappe overwinning in het herendubbel.

Martinus Amstelveen C2 – Gaasperdam C1 (5 – 3)
Gaasperdam C1 speelde een spannende wedstrijd tegen Martinus Amstelveen C2. Helaas was de tegenstander net iets sterker.

Martinus Amstelveen D1 – Gaasperdam D1 (7 – 1)
Gaasperdam D1 had het deze week opnieuw heel moeilijk, dit keer tegen Martinus Amstelveen D1. Het enige punt werd gemaakt door Mickey Potthoff die in het enkelspel liet zien de basistechnieken aardig onder de knie te hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.