Competitie: Gaasperdam 1 weer de sterkere…

Zaterdagavond 9 oktober 2004 speelde BV Gaasperdam 1 in de 3de divisie z’n tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. BV Almere 4 was in eigen hal de tegenstander. Voor deze gelegenheid werden zelfs door enkele trouwe supporters tribunes te voorschijn getoverd, wat de sfeer zeker ten goede kwam. BV Almere werd vooraf niet al te sterk ingeschat, maar bleek met 2 sterke invallers toch zware tegenstand te bieden.

Björn Coltof: een zwaar bevochten overwinningDe eerste single van Korneel Duyvesteyn werd in twee sets verloren, waarna Björn Coltof met een zwaar bevochten overwinning op een 14-jarig supertalent van BV Almere, de stand weer gelijktrok naar 1 – 1. Suzanne Mulkens ging als vanouds tekeer op de baan en liet geen spaan heel van haar tegenstandster. Anna Lam zette BV Gaasperdam vervolgens op een riante 3 – 1 voorsprong na een zeer spannende drie-setter waarin Anna op het beslissende moment de koelste bleek.

Suzanne en Anna hadden in de dubbel geen kind aan hun tegenstandsters. Het eerste puntje voor BV Gaasperdam was dus een feit, maar we gingen uiteraard voor de volle winst. De heren dubbel van Bas van Os en Korneel was inmiddels in volle gang. Mede door een ontketende Bas, die zich met 5 aces en 0 servicefouten over de gehele wedstrijd ontpopte als de ‘Andy Roddick’ van het badminton, werd de heren dubbel in 3 spannende sets gewonnen.

Met een tussenstand van 5 – 1 traden Björn en Anna aan voor de eerste mix. Na een zwakke eerste set knokten de Gaasperdammers zich goed terug, maar na drie sets trokken ze helaas net aan het kortste einde. Bas en Suzanne speelden een goede tweede mix en wonnen eenvoudig in twee sets. Eindstand: 6 – 2 voor BV Gaasperdam 1!
Korneel Duyvensteyn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.