Jeugd: Einde seizoen 2005-2006!

Einde seizoen 2005-2006 in zicht! Wat te doen met de seizoenafsluiting dit jaar! Iedereen drukker dan druk! En het einde eerder in zicht dan gedacht! Voor de competitiespelers en de meeste recreanten is er een keuze uit het meedoen aan de Clubkampioenschappen of een badmintoncircuit voor de jeugd onder de 10 en een laddercompetitie voor kinderen ouder dan 10 jaar.

Dit jaar worden de Clubkampioenschappen Jeugd georganiseerd door Ferry Voortman en Dieuwke de Vries. Hans van Os ondersteunt het technische gedeelte. De meeste competitiespelers schrijven in alsmede een aantal recreanten van de dinsdag met uiteindelijk 34 deelnemers als resultaat. Na zes speeldagen, waarbij helaas steeds een aantal kinderen ontbreken door bijvoorbeeld avondvierdaagse, examens, tentamens, werkweek en zwemvierdaagse waardoor de geplande partijen niet allemaal kunnen worden gespeeld, konden de uitslagen toch op 12 juli bekend worden gemaakt  (zie het bericht van 13 juli).

Winnaar van de GolfCompany-bokaal 2006, de speler die over alle onderdelen genomen het best heeft gepresteerd, wordt Thomas van Heusden. Thomas gefeliciteerd! De beker is je van harte gegund.

Bij de recreantengroepen op de dinsdag weet trainer Kenneth de juiste shutte te bespelen. Bij de aspiranten is de deelname aan het badmintoncircuit op de trainingdag gedurende 4 weken een enorm groot succes. Ondanks de hoge temperaturen is de opkomst elke week bijzonder groot. De beste dame en heer krijgen elke week een aardigheidje en er wordt een aanmoedigingsprijs uitgereikt. De ouders laten zich ook niet onbetuigd. Elke ronde zijn er ouders bereid om mee te helpen.

De laddercompetitie bij de recreanten scoort eveneens 4 speeldagen behoorlijk goed. Elke week opnieuw andere spelers op kop die eveneens een aardigheidje in de wacht slepen. Uiteindelijk gaat Niraj Sewgobind met de eer strijken, gevolgd door Emy Antonius en Yannick Lesmeister.

Als afsluiting is er voor alle groepen een "dineetje" in de kantine. Gezamenlijk het seizoen uitluiden met een patatje, frikadel, kroket of kaassouflé en glaasje fris, muziek en een (stoelen)dansje. Tenslotte ontvangen alle aspiranten ter herinnering aan het badmintoncircuitje een mooie medaille. De recreanten gaan met een zakje waterballonen naar huis om in de vakantie elkaar lekker te bekogelen.

Tenslotte werd Kenneth door een ouder bedankt met bloemen en bedankte Kenneth op zijn beurt de ouders die elke week vanaf december aanwezig waren om de netten op te zetten. Vaders van Ishana en Shane, moeder van Remy ook namens ons allen bedankt!

Jeugdleden, mede namens het gehele Kader Jeugd Chantal, Dieuwke, Ferry, Jelle, Kenneth, Ralph, Rosina en Thomas een hele fijne vakantie toegewenst en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Corrie van Kampen
Ron Kikkert

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.