Vrienden van de Badminton Vereniging Gaasperdam feliciteren de kampioenen!

Het competitieseizoen 2019-2020 zit erop, een heel succesvolle editie voor de BVGaasperdam en Martinus Amstelveen/Gaasperdam teams. De Vrienden van de BVG hadden unaniem besloten om de kampioenen extra in het zonnetje te zetten. En dat waren er heel wat.

Op woensdagavond 6 februari werd het team Team 10 (beter bekend als BV Gaasperdam 1) onder aanmoediging van de recreanten en een afvaardiging van het bestuur, kampioen! Dit voor een 6e keer op rij, voor deze bijzondere prestatie kregen zij een speech van Sanford en werden ze in de bloemetjes gezet.

Op zaterdagmiddag 8 februari 2020 in de Weesperhal werd ons jeugdteam ook kampioen. Onze felicitaties voor deze kanjers.
Die zaterdagavond in de mooie Gaasperdam hal werden de laatste en beslissende competitie wedstrijden gespeeld. Met 6 teams in de running voor het kampioenschap was de zaal vol gemotiveerde badmintonners om de prijzen binnen te halen.

Een afvaardiging van vrienden van de BVG waren aanwezig om de spelers aan te moedigen. Op de tribune zaten Mirjam, Remke en Dennis. Guus en Sara waren er natuurlijk ook bij. Jacco maakte de foto’s. Eggie speelde mee in team 12 (beter bekend als BV Gaasperdam 2)

We zagen het ene na het andere team het kampioenschap binnen halen.

De meeste spanning was te voelen bij de spelers van Martinus Amstelveen/Gaasperdam 1. Alle partijen moesten worden gewonnen, anders ging het kampioenschap naar het team van BC Amersfoort. De spelers van dit team zaten in de kantine te wachten op de ontknoping, maar zij gingen naar huis, zonder kampioenschap en met achterlating van de fles champagne voor ons vlaggenschip.
De 8-0 was in de pocket, wat een prestatie!

Na afloop werden in de tjokvolle en oh zo gezellige sportkantine de teams gehuldigd.

Jeroen feliciteerde de kampioenen en deelde de bossen bloemen uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.