Competitie: Verslag d’Hersigny Invitatietoernooi

Zaterdag 4 juni 2005 was het dan zover: het grote invitatietoernooi van BV Gaasperdam  zou eindelijk plaatsvinden. Ik was helaas geblesseerd en kon daarom niet meespelen maar was wel aanwezig om de organisatie wat te helpen. Dus werd ik om 8:30 uur verwacht om de deelnemers te ontvangen en ze tegelijk het deelnamegeld te ontfutselen. Men druppelde gestaag binnen en om 9:00 uur waren de meesten aanwezig. Een enkeling was wat later omdat er niet gerekend was op de afgesloten afritten van de Gaasperdammerweg. Verschillende mensen waren in Muiden aanbeland en moesten vandaar hun weg naar de sporthal maar weer zien te vinden.

Het toernooi kende een flitsende start en men mepte er lustig op los. Na een gespeelde partij kon men in de gezellige bar een drankje of hapje gebruiken. Vooral in de ochtend kon men aan de bar even bijkomen of nog verder uitslapen omdat er aan de bestelde items erg veel zorg en aandacht werd besteed.

Jongelui-leden fijn aan het werk...Verder liep ook nog Lia van Os driftig en met overtuigingskracht lootjes te verkopen voor de tombola, terwijl Corrie van Kampen de prachtige prijzen zo aanlokkelijk mogelijk uitstalde. Het werd een recordverkoop met een superomzet. Dit kwam mede door de slimme prijsstelling van 12 loten voor maar 5 euro. Daar kon je geen buil aan vallen. Ook ik viel in de prijzen en won een prachtige lippenstifthouder met spiegeltje in de klep. Leuk voor het weekend.

Het toernooi vorderde en uiteindelijk was er niet eens zoveel uitloop. Hulde aan de jongelui-leden die het toch maar weer mooi keurig geregeld hadden. Wij zijn trots op jullie.  Er was zelfs een fijne doos chocola voor de mensen die geholpen hadden.

Enfin, er kwamen natuurlijk vanuit elke poel 1ste en 2de plaatsen rollen die ik hier niet ga mededelen. Jullie kunnen die zien op onze website of op het prikbord in de sporthal. Om half 12 werd de laatste finale gespeeld en daarna was het tijd om deze leuke dag uit te luiden met een gezellig samenzijn in de bar. Nou, en gezellig werd het! Tjonge.

Zo tegen half 3 ging iedereen langsamerhand weer naar huis (of ergens anders heen) en keerde de rust weer terug in Gaasperdam. Deze dag zal menigeen nog lang heugen.

Ron Kikkert

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.