Wedstrijdverslag Martinus Amstelveen 3 – Gaasperdam 4 (5 – 3)

Gaasperdam 4 had in hun wedstrijd tegen Martinus Amstelveen 3 het geluk niet aan hun kant. Tommy Pattij ging als eerste heer in het enkelspel voortvarend van start, maar kon niet voorkomen dat zijn tegenstander steeds beter in zijn spel kwam en het karwei eenvoudig afmaakte (0 – 1). Dion Keulen had eigenlijk weinig moeite met zijn tegenstander en trok in 2 sets de stand weer gelijk (1 – 1). Ginette Germs speelde haar traditionele 3-setter maar helaas ontbrak het in de derde set weer aan vastheid, waardoor de partij op een presenteerblaadje aan de tegenstander werd aangeboden (1 – 2). Cindy van der Horst speelde dit keer met meer zelfvertrouwen en dat kwam goed tot uiting in haar spel en in het resultaat: een overwinning in 2 sets (2 – 2).

Het herendubbel van Hans van Os en Tommy was een spannende partij waarin de tegenstanders behoorlijk aan elkaar waren gewaagd. De spelers van Martinus waren echter vaardiger in het spelen via de netrand waardoor uiteindelijk met 15 – 13, 13 – 15 en 14 -17 werd verloren (2 – 3). De dames dubbel van Rosina van Maanen en Cindy was een regelmatige overwinning voor onze dames (3 – 3), waarna de mixen de beslissing moesten brengen.

Hans en Ginette gaven de winst in de eerste set van de eerste mix na een 14 – 8 voorsprong alsnog uit handen. De tweede set werd nog gewonnen, maar de derde set leek opnieuw nergens meer op (3 – 4). De tweede mix van Dion en Rosina ging helaas ook in 2 sets verloren en daarmee ook de wedstrijd (3 – 5).

Een onnodige nederlaag, denk ik…
Hans van Os sr.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.