Jeugd: Verslag 5de GolfCompany toernooi

Zaterdag 20 april 2002 is in de hal van de badmintonvereniging Gaasperdam het 5de GolfCompany toernooi georganiseerd. Het werd een leuke lange dag. Als moeder van een spelende dochter kreeg ik de geest en gaf me op voor het ouder-kind toernooi.

Josephine: zonder moeder wél met prijsHet is me goed bevallen, ondanks dat we alle wedstrijden verloren hebben; de betrokkenheid bij het hele festijn werd er absoluut groter door. Eigenlijk kan ik alleen maar een shuttletje slaan op de camping en in clubverband breng ik er dus niets van terecht. Dat heeft Josephine ook gezien en tijdens de wedstrijden werden er dan ook de nodige opmerkingen over gemaakt. Volgend jaar geef ik me wel weer op, maar dan met een ander kind en Josephine met een andere ouder. Ik denk dat dat nog beter zal bevallen.

Tijdens het toernooi waren leuke en spannende wedstrijden te zien waar ik zeer van heb kunnen genieten. Ook Josephine kwam uiteindelijk in de finale dames enkel (groep 4) terecht die ze won; zij (en ik ook) was heel erg blij met de gewonnen beker. Het was een geslaagd toernooi en volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

Marga Wentholt
moeder van Josephine

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.