Jeugd: Verslag 5de BV Gaasperdam Jeugdtoernooi

Het was weer een drukke en gezellige bende op 20 april in onze eigen hal. Het 5de jeugdtoernooi werd namelijk georganiseerd. De kinderen stoomden binnen vanaf 08:30 uur en hadden er erg veel zin in, aan hun geschreeuw te horen. De wedstrijdleiding moest zelf nog een beetje wakker worden…

Wakkere wedstrijdleiding...Om 09:00 uur gingen we echt van start met de eerste partijen. Omdat het een heel erg druk bezet toernooi was en niemand wilden teleurstellen door te zeggen dat zij of hij niet mee kon doen omdat het vol zat, moesten we de spelregels een beetje aanpassen. Er werd niet gespeeld volgens het ‘best-of-5’ systeem tot de 7, maar volgens een ‘best-of 3’ systeem tot de 7. De wedstrijdjes werden dus flink ingekort, maar dit had tot gevolg dat we 40 minuten voor tijd klaar waren met alle wedstrijden!

Naast het jeugdtoernooi zelf was er ook het ouder/kind-toernooitje. Dit keer echt goed bezet. Met 2 poules voor ouders in de competitie en maar liefst 5 poules voor de recreanten ouders, namen deze partijen een groot deel van de dag in beslag. Ik geloof dat bijna alle ouders en kinderen genoten hebben van deze dag. De wedstrijdleiding kreeg namelijk achteraf nog een complimentje van een van de ouders. Hartstikke leuk!!!

Ik wil de rest van de wedstrijdleiding (Anna, Carrie, Cynthia, Fenny, Ferry, Martin, Rosina en Truus) ook erg bedanken voor deze ‘vlekkeloos’ verlopen dag! Ik hoop dat we volgend jaar weer zo’n druk bezet toernooi kunnen opzetten en dat alle kinderen en ouders weer van de partij zullen zijn.

Suzanne Mulkens
Wedstrijdlijder