Wedstrijdverslag Gaasperdam 1 – Drachten 2

Voor team 1 stond afgelopen zaterdag BC Drachten uit op het programma. Voor velen staat ‘Drachten’ gelijk aan ‘Yankee Doodle’ en aangezien we zaterdagmiddag speelden konden we een bezoekje aan de Yankee Doodle niet overslaan natuurlijk. Maar goed, er moest eerst nog gepresteerd worden. Aangezien onze krachtpatser Bjorn nog niet fit is was deze week de eer aan Dion om zijn debuut in team 1 te maken. Over de wedstrijden zelf valt eigenlijk niet veel te vertellen. De heren singles waren nog het spannendst wegens een verzwakking van mij in de 2de set en zenuwen bij de anders zo chilled Dion in de 2de single. Na de heren singles was het appel-eitje en na 2 uur en 30 minuten was de 8 – 0 een feit. Vervolgens lekker een uurtje douchen zodat we afgezien van onze invaller allemaal ontspannen en fris van ons wel verdiende drankje konden genieten.

Daarna begon het feest bij Yankee Doodle. Zelfs zonder onbeperkt drinken was het een gezellige boel mede door de luidruchtige aanwezigheid van Lianne. Tip 1: pak niet haar boekje af! Dion was weer de ouderwetse Dion, helemaal chilled-out, dan weet je dat alles goed zit. Overigens een laatste tip: voor een recept voor een dessert speciale moet je bij Bas van Os zijn!

Volgende week moeten we thuis onze 1ste plek in de poule verdedigen tegen Van Zijderveld. Zij spelen met nogal wat ex-toppers, zoals ex nationaal kampioen Joris van Soerland, dus dat belooft spannend te worden. Overigens zoeken we nog een dappere ziel om Bjorn te vervangen in zijn single tegen Joris…

Korneel Duyvesteyn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.