Jeugd: Hans van Os vertegenwoordigt Nederland in 8 Nations under 15

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 februari 2004 wordt in Solingen (Duitsland) het jaarlijks terugkerende ‘8 Nations Under 15’ gehouden. In dit internationale evenement komen de topspelers van de toonaangevende Europese badmintonlanden tegen elkaar uit. Het betreft jeugdspelers van Duitsland, Denemarken, Engeland en Nederland (groep A) en Belgie, Frankrijk, Zweden en Zwitserland (groep B), die nog niet de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.

Nederland zal het dit jaar moeilijk krijgen om zich in de hoogste groep van dit evenement te handhaven. De Nederlandse dames kunnen zich meten met de top van Europa, de Nederlandse heren zijn ten opzichte van hun medespelers uit andere landen relatief jong en onervaren.

Gaasperdammer Hans van Os, sinds eind vorig seizoen opgenomen in de Nationale Selectie onder 15 jaar, neemt deel aan dit toernooi. Met zijn 12 jaar is Hans de jongste deelnemer van dit toernooi.

De lijst met deelnemers kun je hier bekijken.

Op donderdag en vrijdag wordt het teamtoernooi gehouden, waarna op zaterdag en zondag het individuele toernooi wordt gespeeld.

De uitslagen van dit evenement kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.