Competitie: Gaasperdam C1 verliest in OTK van Amsterdam C1

Na de 6 – 2 nederlaag tegen Arcade C1 zette Gaasperdam C1 op maandag 16 februari 2004 zijn beste beentje voor om hier tegen Amsterdam C1 wat aan te doen. Jan Bresser begint de eerste heren single voorspoedig en weet in korte tijd de partij naar zijn hand te zetten en met twee keer 15 – 2 te winnen. In de tweede heren single doet Sander Steggerda zijn uiterste best maar hij moet toch met tweemaal 9 – 15 het onderspit delven.

Bij de dames singles een zelfde beeld: Inge van Eijkelenburg (zie foto) treft een veel sterkere tegenstandster en wordt in recordtijd met 1 – 11 en 2 – 11 van de baan gemept. Jenny Jacobs heeft het wat tegenstandster betreft een stuk makkelijker en doet het omgekeerde: 11 – 5 en 11 – 4.

In de heren dubbel weten Sander en Fred Kempers in de eerste set met 13 – 15 aardig bij te blijven, terwijl de tweede set met 9 – 15 wordt verloren. In de dames dubbel krijgen Inge en Jenny de shuttles van alle kanten om de oren en met 2 – 15 en 4 – 15 komt aan deze lijdensweg een einde. De mixpartijen gaan ook verloren, waardoor het weer een 2 – 6 nederlaag wordt.

Fred Kempers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.