Recreanten: Gaasperdam E1 verliest in RC van IJmond E2

Donderdag 19 februari 204 was onze tegenstander IJmond E2. Nadat onze eerste wedstrijd van het seizoen tegen IJmond E1 met 0 – 8 was verloren, waren de verwachtingen niet hoog gespannen. Via onze spionnen hadden we namelijk al vernomen dat het getal achter de naam van onze tegenstander niets vertelde over het niveau.

Groot was onze verbazing toen één van de heren van IJmuiden 2 ons bekend voorkwam. Twee weken geleden had Eddy nog kansloos van deze man verloren bij de partij tegen IJmuiden 1. Na enig doorvragen kwam de verklaring dat één heer van IJmuiden 2 geen enkel wil of kan spelen en dat de ons bekende heer elke wedstrijd voor hem inviel! We zijn benieuwd wat onze klacht bij de tuchtcommissie van de badmintonbond ons oplevert.

Hoe dan ook, Ron begon tegen deze heer, maar kwam wat laat op gang. In de tweede game kwam hij iets te kort en verloor de partij. Na de enkelpartijen van Eddy en Linda stond het al snel 0 – 3. Sara bewees echter dat haar jarenlange ervaring vruchten begint af te werpen. Sluw spelend bracht ze de stand op 1 – 3. Bij de mix-dubbels bleek dat, ondanks de gelegenheiddubbels die wij spelen, we toch niet zo kansloos waren. Ondanks het verlies van de partijen hielden we een goed gevoel over aan deze partijen. Harry en Sara speelden een puike dubbel en ook Barbara en Eddy groeiden in de wedstrijd.

Ondanks het verlies van 1 – 7 hebben we goede hoop voor de rest van de competitie. Wordt vervolgd….

Eddy Holla

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.