Jeugd: Verslag derde ronde Champions League

Zondag 22 februari 2004 was de 3de dag van de Champions League. Het was een dag vol met lange, zware partijen.

De Shuttel Meppers (team 1) hebben jammer genoeg voor de derde keer verloren. Ze verloren ditmaal met 6 – 2 van Almere A1. Simone Plak wist echter zowel haar singel als samen met Michelle Smit haar dubbel te winnen.

De Gaasper Champs (team 2) hadden ook niet zoveel geluk en verloren met 7 – 1 ook van een team van Almere. De dames Lianne Turkenburg en Yoni van Dijk hadden het zwaar, maar dat kan komen doordat ze hun derde dame, Lenka de Jong, misten. Zij kon door ziekte niet aanwezig zijn. Tobias Thuijsman wist als enige zijn partij te winnen.

De Witte Duivels (team 3) hadden het helemaal moeilijk. Doordat 2 spelers niet aanwezig waren, bestond het team nog maar uit drie spelers. Gelukkig waren er genoeg fanatieke spelers die graag in wilden vallen. Tobias van De Gaasper Champs wilde wel een herenenkel extra spelen en die won hij dan ook voor de Witte Duivels. Renso Huiser van Het Power Team wilde wel samen met Donald Amar dubbelen. Na een slopende 3 setter verloren de twee heren. Als laatste viel Jeroen Baars in bij de mix. Hij verloor jammer genoeg samen met Roxana Binsma. Nathalie Smit wist ook haar singel niet te winnen. Daardoor verloren De Witte Duivels met 7 – 1 van alweer een team van Almere.

Het Power Team (team 4) doet zijn naam eer aan. Na twee keer gelijk spel, hebben ze nu gewonnen en wel met 7 – 1! Het team deed het niet helemaal op eigen kracht, want door afwezigheid van 2 spelers waren ze net als team 3 maar met drie spelers. Gelukkig wilde Donald Amar (De Witte Duivels) als tweede heer invallen. Deze zeer fanatieke, gemotiveerde speler speelde daardoor zowel eerste heer in zijn eigen team als tweede heer bij Het Power Team. Net als de vaste teamspelers Renso Huiser en Merle van Dijk (zie foto), wist hij alles te winnen. Jammer genoeg lukte het Eveline Vos niet om haar singel te winnen.


The Blue Smashers van het jongste team 5, wisten helaas niks te winnen. Daan Helsloot (zie foto), Axel Uiterwaal, Luc van Zalen, Maaike Janz (zie foto) en Lee Wen Omar deden allemaal erg hun best, maar de tegenstander was gewoon beter.

De Champions League zit er alweer bijna op, maar het duurt nog wel even voordat de laatste dag (zondag 14 maart 2004) wordt gespeeld. Het Power Team heeft nog kans om eerste te worden en misschien gebeurt dat nog wel. Maar winnen is niet het belangrijkste: zolang je maar plezier hebt en van je fouten leert.

Patricia van Oers
Begeleider Champions League

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.