Competitie: Onnodig verlies voor Gaasperdam 2

Zondag 28 november moest Gaasperdam 2 aantreden tegen het op degraderen staande Slotermeer 6. Vlak voor de wedstrijd bleek al snel dat het niet zo een gemakkelijke pot zou worden als van tevoren verwacht.Jeroen van Rooij: Dit keer was het Ernst... Lafina Hulshof en Miranda Voorn, niet geheel fit / scherp, konden niet hun topniveau halen zoals we van ze gewend zijn. Met Marcel Panse als fanatieke supporter, wegens een door een overhead geslagen backhand opgelopen rugblessure, konden we niet eens een deuk in het spreekwoordelijke pakje boter slaan.

Bij mij begon het al toen ik de zaal binnen liep en er achter kwam dat Ernst m’n tegenstander bleek te zijn (mijn gedachte: oh shit, toch niet Ernst?!). Ik had het gevoel als of ik in "slow motion" over de baan heen en weer aan het rennen was, ofwel het ging kl…, waardoor ik het Ernst geen moment echt moeilijk heb kunnen maken. In de 2e singel begon Ferry Voortman sterk, maar kon de partij uiteindelijk niet naar zich toetrekken. Miranda wist haar damesenkel partij nog te winnen, maar voor Lafina was Saskia van Gils op deze zondagmiddag net een maatje te groot.

De herendubbel werd met matig spel verloren, waarna de dames na een lange pot de winst toch nog naar zich toe wisten te trekken. Er waren nog kansen om de schade enigszins beperkt te houden. Dan moesten beide mixen wel gewonnen worden, om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Helaas ging de 1e mix van Ferry en Miranda verloren. De mix van Lafina en mij wisten we in een 3-setter nog wel binnen te slepen, maar het leed was al geschied! Onnodig VERLOREN! Het etentje na afloop in HO FA (Chinees restaurant) in Amstelveen maakte een hoop goed.
Jeroen van Rooij ‘El Capitano’

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.