Competitie: Koploper Huizen te sterk voor Gaasperdam 2

Dit keer moesten we spelen tegen de nummer 1: Huizen ’96 1. We wisten van te voren al dat het zwaar zou worden en dat we niet zo veel kans zouden hebben om te winnen, aangezien het een sterk team is. Dus moesten we er maar het beste van maken, met Miranda Voorn die de hele week al griep had gehad, zou dat nog een stukje moeilijker worden.

Als eerste ging Jeroen van Rooij singelen. Dit was een moeilijke partij, de heer van Huizen (Edo) was een stukje sterker, de wedstrijd was dan ook in 2 sets beslist. Hierna was de beurt aan Ferry Voortman, die ALTIJD een drie-setter moet spelen. Hij moest tegen Pieter, die ALTIJD een drie-setter speelt, dus je kunt op je vingers natellen dat het een drie-setter werd, gelukkig in het voordeel van Ferry.

Marcel en Lafina: de eer gered...De vrouwen hadden erg weinig zin om te singelen: Lafina Hulshof zag er tegen op, omdat ze dacht dat ze niet zou kunnen winnen, Miranda had er niet veel zin in, doordat ze ziek was. Toch hebben ze allebei een drie-setter kunnen spelen, dankzij de geweldige coaching van Bas, Suus en Ralph, maar die ze helaas uiteindelijk niet naar hun hand hebben kunnen zetten. Maar wie weet biedt dit toch perspectieven voor de return.

De heren Marcel Panse en Jeroen hebben een goede dubbel gespeeld, maar helaas waren ook hier de tegenstanders een stukje te sterk. De dames waren nu aan de beurt om hun favoriete partij te gaan spelen: de dubbel. Na een zwakke eerste set met veel fouten, kwamen ze lekker in de partij en wonnen de 2e set. Helaas ging de 3e set niet meer zo lekker en werden ze elke keer uitgespeeld, waardoor ook deze partij naar de tegenstander ging.

De mixen werden tegelijk gespeeld, waarbij Ferry en Miranda gauw klaar waren: ze hadden te weinig concentratie, maar wel veel lol met de tegenstander. Gelukkig konden Lafina en Marcel de eer nog een beetje redden door hun mix wel te winnen, waardoor we uiteindelijk met 6 – 2 hebben verloren.
Miranda Voorn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.