Jeugd: Verslag competitieweek 7

Afgelopen zondag 28 november 2004 stonden de wedstrijden uit ronde 7 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Gaasperdam A1 – TYBB A1 (2 – 6)
Gaasperdam A1 kreeg middemoter TYBB A1 op bezoek. De uitslag doet vermoeden dat TYBB A1 een makkelijke overwinning heeft behaald, echter maar liefst 3 partijen gingen in 3 sets verloren. De punten voor Gaasperdam A1 werden gescoord in de single van Dieuwke de Vries en de mix van Wesley Douma en Dieuwke. Gaasperdam A1 blijft door deze nederlaag op de voorlaatste plaats staan.

’t Gooi A2 – Gaasperdam A2 (7 – 1)
Gaasperdam A2 moest uit tegen het sterke ’t Gooi A2. Helaas kon Gaasperdam A2 niet meer dan 1 puntje terug mee naar huis nemen. Desondanks handhaaft Gaasperdam A2 zich op een knappe 4e plaats.

Gaasperdam A3 – TYBB A4 (3 – 5)
Gaasperdam A3 kreeg bezoek van TYBB A4, dat zich in de middelste regionen van de ranglijst begeeft. Na een spannende wedstrijd ging TYBB A4 er met de punten vandoor. Romario Derveld en Jelle Janzen zorgden voor de punten. Gaasperdam A3 blijft door deze nederlaag op de voorlaatste plaats staan.

Slotermeer B1 – Gaasperdam B1 (5 – 3)
Gaasperdam B1 moest op bezoek bij middemoter Slotermeer B1. Gaasperdam D1: beste wedstrijd van het seizoen...Gaasperdam B1 wist er bijna een punt uit te slepen, maar kwam uiteindelijk met lege handen thuis. Gaasperdam B1 blijft door deze nederlaag op de laatste plaats staan.

Gaasperdam B2 – Duinwijck B2 (0 – 8)
Gaasperdam B2, dat deze competitie zo goed begon, is helemaal de draad kwijt. Opnieuw werd met 8 – 0 verloren, dit keer tegen Duinwijck B2. Hiermee is Gaasperdam B2 op de voorlaatste plaats beland.

’t Gooi D1 – Gaasperdam D1 (5 – 3)
Gaasperdam D1 speelde uit bij ’t Gooi D1, dat een aantal plaatsen hoger op de ranglijst staat. Gaasperdam D1 speelde de beste wedstrijd van het seizoen, maar kon niet voorkomen dat ’t Gooi D1 er met de punten vandoor ging. Gaasperdam D1 staat stevig op de laatste plaats.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.