Competitie: Gaasperdam 1 wint met 8 – 0 van Hoorn

Deze week was het tijd om kennis te maken met onze laatste tegenstander: HBV 2 uit Hoorn. Zij stonden op de 5e plaats en we wisten dat winst er wel dik in zou zitten, als we maar geconcentreerd waren.

Korneel Duyvesteyn begon zijn single goed, maar de tegenstander wist hem moe te krijgen in de 2e set… Een derde set moest de uitslag geven. Ongeveer bij de 6 punten kwam Korneel los en liet hij zijn ware ‘ik’ zien: 1 – 0 voor ons. Björn Coltof moest het opnemen tegen een jeugdtalentje en ook hij had 3 sets nodig om te laten zien dat ervaring in deze klasse ook een belangrijke rol speelt: 2 – 0 voor ons.

Suzanne Mulkens speelde een single zoals we die van haar verwachtten: snel, maar toch omgezet in winst: 3 – 0 voor ons. Anna won gemakkelijk haar single: 4 – 0 voor ons.

De heren Bas van Os en Korneel speelden een goede geconcentreerde dubbel, zonder elkaar in de weg te lopen. Ze zetten Hoorn binnen no-time aan de kant: 5 – 0 voor ons, de winst was al binnen. Suzanne en Anna speelden een dubbel, niet om aan te zien. Maar de dames deden wel wat er van ze verwacht werd: 6 – 0 voor ons.

De mixen gingen gelijk op, zowel Björn / Anna als Bas / Suus hadden 3 sets nodig om de partij winnend af te sluiten. De eindstand: 8 – 0 voor ons.

Volgende week staat de huidige nummer 2 op het programma. Met 4 punten voor sprong wordt team 1 op zondag 5 december om 10:00 uur in Lisse verwacht… Wordt er een grotere voorsprong opgebouwd? Wordt vervolgd… Of kom mee!!!
Zwarte Piet

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.