Jeugd: Verslag competitieweek 5

Afgelopen zondag 7 november 2004 stonden de wedstrijden uit ronde 5 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Almere A2 – Gaasperdam A1 (1 – 7)
Gaasperdam A1 moest op bezoek bij de ongeslagen koploper Almere A2. Helaas kon Gaasperdam A1 niet voor een verrassing zorgen en verloor met 1 – 7.

Gaasperdam A2: Raoul, Maurits, Sven, Sacha en OrianaGaasperdam A2 – Almere A11 (3 – 5)
Gaasperdam A2 ging heel goed uit de startblokken, wat resulteerde in een knappe 3 – 1 voorsprong na de singles. De heren dubbel ging verloren, maar van de dames dubbel werd het belangrijke vierde punt verwacht. Onze dames hadden helaas meer aandacht voor alles wat op en buiten de baan niet met badminton te maken had en gaven de partij onnodig uit handen. Ook in de mixen kon niet meer de benodigde 100% concentratie worden opgebracht, waardoor de wedstrijd tegen alle verwachtingen in alsnog met 3 – 5 werd verloren.

Gaasperdam B1 – Almere B1 (0 – 8)
Gaasperdam B1 moest tegen de ongeslagen koploper Almere B1. Helaas had Gaasperdam B1 weinig in te brengen tegen de technisch veelsterkere spelers van Almere B1 en verloor kansloos met 0 – 8.

Martinus Amstelveen B1 – Gaasperdam B2 (7 – 1)
Gaasperdam B2 leek bij aanvang van het seizoen moeiteloos mee te draaien in de competitie. De laatste weken gaat het echter een stuk minder. Ook tegen Martinus Amstelveen B1 lukte het niet helemaal en werd met 7 – 1 verloren.

Gaasperdam D1 – De Blijkklappers D1 (1 – 7)
Gaasperdam D1 had het opnieuw heel moeilijk, dit keer tegen De Blijkklappers D1. De spelers van Gaasperdam D1 hadden weinig in te brengen en verloren met 7 – 1. De eer werd gered door Tom Baars die met bekeken spel zijn single in 3 sets wist te winnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.