Competitie: Gaasperdam 2 wint opnieuw…

Voor het 4de competitieduel moest team 2 van BV Gaasperdam afreizen naar Hoofdorp. Het 1ste team van De Vliegende Shuttle was onze tegenstander. Op papier geen makkelijke wedstrijd, maar uiteraard met veel vertrouwen gingen we deze confrontatie tegemoet. Een apart detail is dat dit onze eerste wedstrijd was, waarbij we in onze geplande opstelling ten strijde trokken en ook alle wedstrijden zonder blessures konden afronden. Ofwel kort samengevat: dit was m’n eerst volledige competitieduel dit seizoen.

Gaasperdam 2: de dames Lafina en Miranda...De Vliegende Shuttle zal één van de teams zijn die om de eerste drie plaatsen dit seizoen zal strijden. Vandaar dat we deze wedstrijd ook graag wilde winnen. We begonnen sterk met een overwinning van mijzelf en Ferry waardoor we 0 – 2 voorkwamen. De eerste damesenkel ging helaas verloren: Miranda moest haar meerdere erkennen in deze tegenstander. Lafina wist wel haar partij winnend af te sluiten. Hierdoor stonden we na de gespeelde enkelpartijen op een 1 – 3 voorsprong. De eerste dubbel van mijzelf en Marcel (Let op: het toekomstige koningskoppel!) ging helaas in 3 sets verloren. De damesdubbel werd wel gewonnen, waardoor we het eerste punt binnen hadden.

Om de overwinning binnen te slepen moest er nog één mix gewonnen worden. Ferry was op dreef en met een getergde (vanwege het verlies in haar enkelpartij) Miranda als partner werd deze partij in een overtuigende 3-setter gewonnen. De punten waren binnen! De mix van Marcel en Lafina liep nog niet zoals het zou moeten gaan, maar mij is beloofd dat hier hard aan gewerkt gaat worden tijdens de komende trainingen. Een spannend weekend dat we winnend hebben afgesloten!
‘El Capitano’ (Jeroen van Rooij)