Competitie: Gaasperdam 1 wint opnieuw…

Gaasperdam 1 speelde afgelopen weekend z’n vierde competitiewedstrijd. In eigen huis werd de jacht geopend op het nederige Duinwijck. Het jachtseizoen voor Gaasperdam 1 verloopt voorspoedig en ook dit keer kan ik u meededelen dat afgelopen weekend geen uitzondering bleek.

Korneel Duyvesteyn ging ontketend van start in de single en kwam direct op achterstand. Echter, na enige scheldpartijen ging het iets beter en trok Korneel de partij in twee sets binnen. Björn Coltof ondervond wat meer tegenstand in de tweede heren single. Bij een score van 9 – 1 in de derde set voor de tegenpartij werd Björn echter een soort hulk. Zijn hoofd werd langzaam rood, zijn spierballen groeiden en zijn slagen werden beter. Zijn opponent was dusdanig onder de indruk en kon geen punt meer maken. Met rook uit de oren en een hoofd als een tomaat liet Björn zijn tegenstander gedesillusioneerd achter op de baan.

Anna en Suzanne: geen medelijden...De dames maakte vervolgens een einde aan de laatste illusies van Duinwijck door de dames van de tegenstander te ‘vernederen’ in de single. Anna Lam speelde de eerste single en gunde haar tegenstandster slechts 1 punt over de gehele wedstrijd. Suzanne Mulkens was iets liever in de tweede single, maar gaf toch geen kadootjes.

Met een tussenstand van 4 – 0 vonden Bas van Os en Korneel het mooi geweest. Om de sfeer tussen beide kampen iets te verbeteren presenteerden zij zichzelf op het slagveld zonder enige uitrusting of geschut. Resultaat was een 4 – 1 tussenstand, teleurgestelde supporters en een gezellig drankje met de tegenstanders na de wedstrijd. De dames Anna en Suzanne hadden iets minder medelijden met hun tegenstandsters en lieten hun grote klasse wederom zien door in twee simpele sets te winnen. De mixen bleken een formaliteit. Als lichtpuntje kan vermeld worden dat Björn en Anna degelijk speelden en de eerste mix voor de eerste keer dit seizoen winnend afsloten. Bas en Suzanne speelden ouderwets goed en wonnen in twee eenvoudige sets. Eindstand: 7 – 1 voor Gaasperdam 1!
Korneel Duyvesteyn

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.