Van de voorzitter – 6

In het nieuwe van de voorzitter-bericht is er dit keer aandacht voor onder andere de volgende punten: de kampioenen van het afgelopen seizoen, de aankomende ALV, de BVG-toernooien, de Nieuwjaarsactie en een eerste verkenning over een mogelijk (digitaal) clubblad.

Zoals velen van jullie weten zit het competitieseizoen erop. De vele berichten op onze website zullen waarschijnlijk niet onopgemerkt zijn gebleven. Met drie kampioenen in de gelederen was de oogst van dit seizoen een hele goede! In de Vierde Divisie werd ons combinatieteam Martinus Amstelveen 2 kampioen. Dit betekent dat zij volgend seizoen in de Derde Divisie zullen acteren. In de Hoofdklasse werd Martinus Amstelveen 3 kampioen. Tijdens de Regiokampioenschappen zijn zij zelfs Regiokampioen geworden. Dat betekent dat zij in juni deel zullen nemen aan het NK Regioteams in Zutphen. Daarnaast hadden wij ook nog Gaasperdam 2 dat kampioen werd in de Vierde Klasse! Allemaal zeer mooie resultaten waar wij met z’n allen trots op mogen zijn.

Helaas is ook het bericht binnen gekomen dat Gaasperdam 1 zo goed als zeker alsnog zal degraderen naar de Eerste Klasse. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten. Gaasperdam 1 dacht zich veilig gespeeld te hebben door op de zesde plek te eindigen het afgelopen seizoen. Maar niets blijkt minder waar. Vanuit de bond kwam het bericht dat zij zullen degraderen doordat er teveel Noord-Hollandse clubs uit de Vierde Divisie zijn gedegradeerd. Als club zijnde zijn wij natuurlijk erg teleurgesteld in de gang van zaken en wij hebben maar zullen ook er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze ongenoegen geuit worden richting de bond. Helaas staat deze mogelijkheid in de reglementen van de bond.

Een heel ander onderwerp is de Algemene Ledenvergadering. Op donderdag 26 maart a.s. zal deze jaarlijkse vergadering weer plaatsvinden. Binnenkort zal onze secretaris de uitnodigingen de deur uit doen. Bij dezen de mogelijkheid om het alvast in de agenda te noteren. Ook zijn er nog steeds vacatures binnen het bestuur!

De voorbereidingen voor de toernooien zijn weer in volle gang. De toernooileidingen van zowel het Jeugdtoernooi (zondag 3 mei a.s.) als het Invitatietoernooi (zaterdag 16 mei a.s.) hebben de inschrijvingen al reeds geopend. Het belooft weer van oudsher een waar spektakel te worden. Vanuit de toernooileiding van de Jeugd is de vraag binnen gekomen wie er eventueel beschikbaar is om de TOMBOLA te organiseren. Mocht je interesse hebben, mail dan even naar info@bvgaasperdam.nl. Het zou mooi zijn als dit dit jaar wel door kan gaan aangezien dit event altijd sfeerverhogend werkt tijdens het toernooi!

De Nieuwjaarsactie is al een tijdje geleden achter de rug. Het racket zal binnenkort verloot worden aan één van de nieuwe inschrijvingen. Welkom bij onze vereniging!

De competitie zit er dan wel op maar dat betekent niet dat er nog gestreden wordt door onze vereniging. Zowel in de OTK (2 teams), de Amsterdamse interne competitie (2 jeugdteams) als in de Carlton Cup (2 seniorenteams) strijden onze teams voor goede resultaten. Voor de resultaten kun je de site in de gaten houden. Wij proberen om zo goed mogelijk de uitslagen te publiceren op de site! Het vriendelijke verzoek aan deze teams om de resultaten te mailen naar info@bvgaasperdam.nl. Ook zou het leuk zijn als deze teams een berichtje willen schrijven voor op de site!

Daarnaast leek het mij vooral een leuk idee om weer te gaan kijken of het mogelijk is om een digitaal clubblad te starten. Daarvoor zijn natuurlijk wel betrokken leden nodig die de kar willen gaan trekken. Lijkt het je leuk om mee te helpen, te schrijven en/of mee te denken, stuur dan een mail naar info@bvgaasperdam.nl. Daarnaast is het niet zo dat het een heel blad hoeft te zijn maar een A4 zou op zichzelf al een hele vooruitgang zijn! Dit initiatief gaat pas door als er voldoende mensen zijn die mee willen werken, dus schroom niet en mail!

Aankomende week zal er geen training zijn voor de jeugd vanwege de krokusvakantie. Voor de seniorencompetitiegroep staat de laatste training van dit seizoen op het programma. De maanden hierna is er voor deze groep de mogelijkheid om vrij te spelen met eigen shuttles!

Veel badmintonplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.