Statutenwijzigingen opnieuw: vrijdag 2 juni en maandag 19 juni

Tijdens de stemmingen rond de statutenwijzigingen is er een vormfout gemaakt. Dit betekent dat de stemmingen voor de statutenwijzigingen opnieuw gedaan moeten worden. We roepen daarom twee vergaderingen uit:

Op vrijdag 2 juni om 19 uur zal de eerste vergadering in de kantine van Sporthal Gaasperdam plaatsvinden. Voor de geldigheid van de stemmen dient bij deze eerste vergadering minimaal 2/3e van de leden aanwezig te zijn.

De tweede vergadering zal plaatsvinden op maandag 19 juni om 19.30 uur in de kantine van Sporthal Gaasperdam. We roepen alle leden op om aanwezig te zijn bij deze vergadering. We zullen tijdens de vergadering wederom een korte toelichting geven en zo snel mogelijk over gaan tot het stemmen. Stemmen bij volmacht is niet toegestaan. Wil je dus stemmen, dan moet je fysiek aanwezig zijn!

Hieronder volgt nog een korte samenvatting van de voornemens van het bestuur betreffende de statutenwijzigingen:

  • Er wordt een verenigingsjaar ingevoerd dat loopt van 1 september tot en met 31 augustus het jaar daaropvolgend.
  • Het lidmaatschapsjaar loopt gelijk aan het verenigingsjaar en dus van 1 september tot en met 31 augustus het jaar daaropvolgend.
  • Opzeggen kan uiterlijk twee maanden voor het einde van het verenigingsjaar/lidmaatschapsjaar, te weten voor 1 juli.
  • Het boekjaar blijft ongewijzigd lopen van 1 januari tot en met 31 december.
  • Tot slot worden er nog enkele kleine wijzigingen voorgesteld die gedateerd blijken te zijn in onze statuten/huishoudelijk reglement.

Kort gezegd leiden deze wijzigingen tot een stabielere begroting met minder schommelingen in ledenaantallen, een constantere contributiestroom waardoor het makkelijker is voor het bestuur om de financiƫle kaders vast te stellen en kostenbesparing (minder kosten aan ClubCollect en geen restitutiemogelijkheden).

Hier treft u de statutenwijzigingen aan (20170430 BVG_Statuten). Lees deze grondig door voordat u naar de vergaderingen komt!

Hopelijk tot vrijdag 2 juni om 19.00 en maandag 19 juni om 19.30 in de kantine van de Sporthal.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.