Van de voorzitter – 3

Het is alweer tijd voor het laatste voorzittersbericht van dit seizoen. Ten opzichte van het vorige voorzittersbericht hebben er weer enkele ontwikkelingen plaatsgevonden.

Allereerst is het heel erg leuk om te melden dat ons vlaggenschip Martinus/Gaasperdam 1 gepromoveerd is naar de Tweede Divisie! Daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op en dat betekent dat er komend seizoen nog meer redenen zijn om een kijkje te nemen tijdens de wedstrijden van dit team en de andere teams van Martinus/Gaasperdam!

Daarnaast heeft het bestuur, zoals in het vorige bericht al gemeld is, besloten om mee te doen aan de Week van het Badminton. De Open Dag zal plaatsvinden op maandag 15 september aanstaande van 17 uur tot 21 uur! Iedereen, van jong tot oud, ervaren of recreatief, is van harte welkom op deze open dag. Komt dus allen een kijkje nemen bij de leukste en sportiefste badmintonvereniging van Amsterdam Zuidoost! De jeugdtrainingen zullen op deze dag gewoon doorgaan. De seniorentraining zal voor één keer om 21 uur beginnen!

Aan de leden nog steeds de vraag om zich aan te melden om mee te helpen op deze dag. Heb jij een leuk idee voor deze open dag of wil je mee helpen? Meld je dan aan door een kort berichtje te sturen naar info@bvgaasperdam.nl. Alle hulp is van harte welkom!

Verder is het belangrijk om te melden dat Ralph Starren, eredivisiespeler bij Slotermeer, ook volgend seizoen weer de training zal verzorgen voor de senioren competitiegroep! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee en wensen hem daarin veel succes!

Voorts valt ook te melden dat het Marga de Breij-toernooi op 5 oktober a.s. weer gehouden zal worden. Zet deze datum dus alvast in uw agenda en kom een kijkje nemen bij het leukste recreantentoernooi dat ook nog eens een goed doel helpt! Binnenkort kunt u op de site een vooraankondiging verwachten.

Rest mij u een fijn laatste badmintonweek voor dit seizoen te wensenl! De jeugd gaat al deze week met vakantie. Zij zullen aanstaande zaterdag het seizoen afsluiten met een eindevenement in bowlingcentrum Borchland! Wij wensen het kader Jeugd daarbij heel veel plezier.

Vanaf maandag 18 augustus bent u weer van harte welkom om een shuttle te slaan in sporthal Gaasperdam!

Namens het BVG-bestuur wens ik u alvast een hele prettige zomervakantie toe!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.