Van de voorzitter – 12

Het nieuwe seizoen is in volle gang. En omdat iedereen de pen in klimt voor de wedstrijdverslagen, ben ik dat ook maar gaan doen. Het begin van het seizoen is traditiegetrouw één van de meest hectische periodes van het jaar. Zo hadden alle jeugdleden die competitie zijn gaan spelen een nieuw shirt nodig. Ons bestuurslid jeugd Asmara heeft hier een passende en vooral snelle oplossing voor gevonden. Uiteindelijk doen er dit jaar vier jeugdteams mee aan de competitie. En dat is een prestatie op zich!

Afgelopen week was ook de Open Avond. Met dank aan alle vrijwilligers is dit goed verlopen. De opkomst was weer boven verwachting en met in ieder geval vijf nieuwe leden hebben we het weer goed gedaan. Wij wensen alle nieuwe leden veel plezier met badminton bij ons! Vanzelfsprekend zal de Open Avond bij de eerstvolgende bestuursvergadering geëvalueerd worden.

Voor de vereniging is het door de verhoging van de zaalhuur (financieel) lastiger geworden om rond te komen. Vandaar dat het bestuur kritisch is gaan kijken naar de zaalhuur en zaalbezetting. Om kosten te besparen hebben we besloten om de zaalhuur op de maandagavond van de senioren aan te passen: op de trainingsavonden wordt de zaal gehuurd tot 22 uur. Dit was eerst tot 23 uur. Voor de jeugd huren we de hal niet meer in de vakanties. Dit betekent dus ook dat er geen extra activiteiten in de vakanties georganiseerd zullen worden. Dit is een vervelende maar noodzakelijke beslissing. Verder letten we steeds meer op het shuttlegebruik. Daarmee zijn wij er helaas nog niet.

Volgens het bestuur zou een combinatie van verschillende elementen de oplossing kunnen bieden: kostenbesparing, ledenwerving, ledenbehoud en sponsoren. Om sponsoren te vinden, hebben Asmara (bestuurslid Jeugd) en ik flyers uitgedeeld aan ondernemers in winkelcentrum Reigersbos met daarop onze sponsorpakketten uitgelegd. Helaas is daar geen reactie op gekomen. Vandaar dat ik langs deze weg nog een keer een dringende oproep wil doen aan alle leden. Ken jij iemand die eventueel bereid zou willen zijn om de vereniging te helpen, laat diegene dan contact opnemen met ondergetekende (voorzitter@bvgaasperdam.nl)! Wil jij de sponsorpakketten per mail ontvangen, dan kun je ook een e-mail sturen naar voorzitter@bvgaasperdam.nl. Overigens heeft de secretaris de pakketten al gestuurd naar alle leden. Een nieuwe sponsor zou de vereniging in rustiger vaarwater kunnen brengen.

We zijn ook als bestuur alvast vooruit aan het kijken. Voor alle teams willen we het liefst volgend jaar nieuwe competitieshirts. Ken jij iemand die daarin een rol zou kunnen spelen, in de vorm van een sponsorschap of een netwerk bij sportkledingleveranciers, dan horen wij dat graag.

Tot slot worden er aankomend weekend weer competitiewedstrijden gespeeld. Dit keer voor de jeugd thuis in Sporthal Gaasperdam op zondag vanaf 9.30 uur. Kom kijken en lees ook de leuke verslagen van de verschillende teams!

Heel veel plezier de komende tijd met de leukste en snelste racketsport ter wereld en vergeet je ook niet in te schrijven voor het Marga de Breij recreantentoernooi (zondag 9 oktober a.s. in sporthal Gaasperdam, deel van de opbrengst gaat naar KiKa)!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.