Het Racket van… Chemene

Een leuk verslag van Chemene dat een goed beeld geeft van de wedstrijd van de J2 van afgelopen weekend. Aankomende week is het de beurt aan Annie van Hezel om het Racket van… te verzorgen!

Afgelopen zondag hadden wij, het team J2, een wedstrijd in Castricum. De wedstrijd begon om 13.00 uur. We waren wat vroeg aanwezig waardoor er nog niemand was. Alles was donker, we moesten ons omkleden in de kleedkamers echter hier was ook geen licht. Dus met onze telefoons hebben we licht gemaakt en zo hebben we ons omgekleed.
Door dat we erg vroeg aanwezig waren in de zaal zijn Tajari en Shankar opzoek gegaan door het sportcentrum en zijn zo door alle donkere gangen gegaan. Om 12.55 kwam onze tegenstanders aan in de hal. Na het snel opzetten van de netten zijn we om 13.05 uur begonnen met inspelen en iets later met de eerste wedstrijd, namelijk de dames dubbel.
Helaas ging de eerste wedstrijd verloren. De heren dubbel werd erna gewonnen en de eerste dames enkel werd door Chemene gewonnen. Helaas verloor Daan zijn mannen enkel waardoor de stand weer 2-2 werd. Door de winst van Tajari werd het weer 3-2, maar helaas na een spannende drie setter van Naomi werd het weer gelijk, 3-3.
De mixdubbel van Chemene en Shankar werd in twee sets beslist in het voordeel van BV Gaasperdam en hiermee haalde het mixdubbel van Chemene en Shankar hun eerste gewonnen partij in de dubbel samen binnen. Hierdoor kwamen we weer op voorsprong met 4-3.
Het ging dus om de laatste mixdubbel wedstrijd met Naomi en Daan. De eerste set ging goed en werd gewonnen, echter de tweede set werd weer verloren. Hierdoor kwamen ze op gelijke hoogte in sets en ging alles om de beslissende derde set. Na een spannend begin ging de set helaas verloren.
De wedstrijd eindigde in 4-4 en hierdoor staan we in de stand op plek 3. Het is een leuk team om mee te spelen en we hebben er allemaal veel plezier in. We hopen volgende week zondag onze eerste wedstrijd te gaan winnen. Maar dat is natuurlijk afwachten. Ik heb er heel veel zin in.

Chemene van Dooijeweerd
Speler team J2

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.