De Shuttle van… Demi

Vrijdagavond en wat doet Demi heel braaf? Ja, de Shuttle schrijven. Dat is nog eens je verantwoordelijkheid nemen. Wie is er volgende week aan de beurt…? Ja, dan moet je eerst de tekst lezen.

Zondag 25 september 2016

De tweede wedstrijd van het seizoen, maar de eerste uitwedstrijd. Jawel, meteen ergens eentje in het noorden van het land, Grootebroek oftewel BC De Flinters. Je kan de verste meteen maar weer gehad hebben, zeggen we dan maar. Meteen maar even gezegd te hebben Felicia bedankt voor het invallen en de gezelligheid!!

Om 11.00 hadden we afgesproken bij de Meerkamp, want onze chauffeur en teamcaptain Farley moest wel drie Amstelveners meenemen en dat heeft ie geweten in de auto. Nick die dacht te gaan multitasken in de auto door zijn huiswerk te gaan maken op zijn laptop en met ons mee te kletsen, nou neeeeee Nick, doe dat maar gewoon lekker thuis, dat kunnen alleen vrouwen, hè Felicia.

Daar aangekomen, konden we redelijk snel beginnen met de herendubbel, waar ik in ieder geval niet zo stil had bijgestaan, is dat Nick en Farley nog nooit samen hadden gedubbeld. Helaas hebben ze verloren, maar dit zal niet de laatste keer zijn dat ze gedubbeld hebben, dus volgende keer gaan onze heren voor de winst!
Daarna mochten Felicia en ik aantreden voor de damesdubbel. Vorig jaar heb ik ook tegen dit team gespeeld, ook tegen één van deze dames en ook samen met Felicia tegen dit team. Dus had ik een positief voorgevoel en jaahooor de damesdubbel werd gewonnen. 1-1!!!
Toen mocht Nick de 1e herensingle gaan spelen, van te voren, wisten we dat dit wel is een zware partij kon gaan worden en dat werd het. In 3 sets met hele spannende rally’s en hele mooie punten werd de wedstrijd knap gewonnen door Nick. Vervolgens mocht ik de eerste damessingle gaan spelen, deze heb ik netjes in 2 sets gewonnen en zo stonden we 3-1 voor, dus dat ging lekker!!!
Farley en Felicia mochten daarna de 2e heren- en damessingle spelen, helaas werden deze allebei verloren en stonden we 3-3.
Het kwam aan op de mixen, de eerste mix werd door Nick en mij gespeeld. Nou daar kan ik kort en krachtig over zijn, door naar de volgende mix….. niet eens een derde set eruit kunnen slepen. De tweede mix werd gespeeld door Farley & Felicia, dus werd onze hoop daarop gevestigd om in ieder geval gelijk te spelen, maar ‘de koek’ was op. Helaas hebben we uiteindelijk 5-3 verloren.
Maar, niet getreurd, we gaan ons opmaken voor de volgende competitiewedstrijd, waarbij we gewoon weer gaan voor de winst met ons gehele team. Kom maar op APGS!! Aanstaande zondag om 09.30 uur te Aalsmeer in de Bloemhof.

Dan mag ik nog iemand uitkiezen voor de volgende shuttle (leukste gedeelte haha). En het wordt niemand minder dan Martijn Jonk die het volgende stukje mag gaan schrijven.

Ik wens iedereen veel succes en plezier aankomend weekend!

Groetjes Demi

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.