Verslag Avonturenpark Hellendoorn, gemaakt door Tino (vader van Thomas)

 

Hallo allemaal,

Eindelijk was het dan zo ver, de jeugd spelers hadden het jaarlijks uitje ter afsluiting van het badminton seizoen, en dit keer was er bedacht om naar Avonturenpark Hellendoorn te gaan.

Dit zou dan gebeuren op zaterdag 27 juni en wel om kwart voor negen verzamelen bij de sporthal.

Nadat de buschauffeur een beetje moeite had met keren zijn we uiteindelijk om 9.15 uur bepakt en bezakt op weg naar Hellendoorn gegaan.

Met in het vooruitzicht dat de rit ongeveer een uurtje zou durenkwamen we er al snel achter dat dat te optimistisch was, na een ritje van bijna twee uur kwamen we dan eindelijk aan in Hellendoorn.

Nadat alles was geregeld bij de kassa konden we dan naar binnen toe, eerst met zijn allen naar de verzamelplek waar we om 12,30 uur zouden verzamelen voor de middag lunch (patat met een frikandel).

Nadat iedereen op de hoogte was werd de hele horde in het park los gelaten en konden gaan doen wat ze zelf wilde, overal in het park kwam je dan ook groepjes badmintonners en badmintonsters tegen.

De jongste groep kinderen zijn onder begeleiding van Rosina en Tino door het park heen gelopen en in overleg zijn we verschillende attracties in gegaan.

Boomstam

Kleine foto impressie van de boomstammen tocht met als klapstuk het snelle deel naar beneden.

Boomstam 2

Boomstam 3

En dan maar volhouden dat je daarin niet nat kan worden.

Begeleiders

Verder waren ook Thomas, Ferry, Mick en Dieuwke mee om de boel in goede banen te leiden.

Bootje

Hier zitten we met de kinders na het eten even rustig uit te buiken in een rustig varend bootje.

Nadat we het meeste wel gedaan hadden werd het dan ook weer tijd om afscheid te nemen van het park, er was afgesproken om 15.15 uur weer te verzamelen bij de uitgang van het park.

Alwaar we dan weer met de bus terug zouden gaan naar Amsterdam.

Volgens mij was het een hele geslaagde dag geweest en bij deze wil ik een ieder dan ook bedanken voor deze gezellige dag.

Groeten Tino vd Velden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.