Van de voorzitter – 8

Het seizoen 2014-2015 zit er op. Afgelopen donderdag was de laatste speelavond van het seizoen. De sporthal is nu gesloten en zal haar deuren weer openen op maandag 17 augustus a.s. In dit bericht van de voorzitter een terugblik op het afgelopen seizoen maar natuurlijk ook een vergezicht voor seizoen 2015/2016.

Het afgelopen seizoen zijn wij druk doende geweest met allerlei activiteiten met betrekking tot ledenwerven waaronder:

– de Week van het Badminton in september
– Nieuwjaarsactie
– Zomeractie
– Topscore

Dit hebben wij ook proberen te bereiken door verschillende podia te gebruiken zoals social media, onze eigen website en lokale kranten (o.a. de Echo). Echter, voor de continuïteit van de vereniging is het van belang dat ledenwerven de hoogste prioriteit blijft hebben. Daarom ook aan een ieder de oproep om goed in de directe omgeving rond te kijken of er potentiële badmintonners rondlopen. Mond-tot-mondreclame blijft daarbij het beste medium!

Daarnaast hebben wij ons ook druk bezig gehouden met het organiseren van activiteiten voor onze leden. Gedacht kan worden aan de verschillende toernooien, de evenementen bij de jeugd (o.a. Avonturenpark Hellendoorn) en andere uitjes. Al met al hebben wij hier dit jaar ook weer stappen in gemaakt. Zonder al onze vrijwilligers zou dit niet gelukt zijn. Daarom maakt het bestuur bij dezen alvast bekend dat er op 5 september a.s. een BBQ gehouden zal worden in Sporthal Gaasperdam voor alle leden, waarbij vrijwilligers op kosten van de vereniging bij de BBQ aanwezig mogen zijn. Dit zal na afloop van de oefenwedstrijden van de competitieteams zijn. Alle details volgen na de zomervakantie! Toch is het van belang dat leden die zich nog graag willen inzetten voor de vereniging en/of goede ideeën hebben voor nieuwe activiteiten zich melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@bvgaasperdam.nl.

Zoals eerder gemeld is ook de technische staf voor volgend seizoen rond. Met Cheryl Seinen hebben we een jong badmintontalent weten te strikken om onze eigen jeugd de fijne kneepjes van het badmintonvak te leren. Ook Kenneth van Leeuwarde zal de trainerspoule versterken. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Ook aankomend seizoen zullen wij ons richten op het werven van leden. In lijn met dit zal ook dit seizoen de Week van het Badminton bij ons een plekje in de agenda krijgen. Dit zal zijn op maandag 14 september a.s.! Vrijwilligers kunnen zich nu al melden bij ons op het welbekende inf0-mailadres. De opzet van de Open Dag zal ongeveer hetzelfde zijn als vorig seizoen! In het nieuwe seizoen zal de daadwerkelijke planning ook bekend worden.

Verder zullen de trainingen als vanouds weer starten vanaf 17 augustus. Daarnaast zullen de competities begin september opgestart worden. Op 4 oktober a.s. zal ook weer het Marga de Breijtoernooi georganiseerd worden voor de recreanten! Al met al genoeg om naar vooruit te kijken!

Rest mij jullie namens het bestuur een hele zonnige en mooie zomervakantie toe te wensen! Ik bedank jullie ook namens het bestuur voor het als prettig ervaren badmintonseizoen 2014/2015. Wij zien jullie graag terug vanaf maandag 17 augustus a.s. in Sporthal Gaasperdam!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.