Van de voorzitter – 9

Het einde van het jaar nadert. Het stormt regelmatig, het wordt vroeg donker en de bladeren zijn op een enkeling na allemaal verdwenen van de bomen. De verschillende competities zijn alweer over de helft. Het is tijd voor de gezelligste maand van het jaar. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Sinterklaas kende een stormachtige intrede en ook de uittocht bleef niet onopgemerkt maar ook bij BV Gaasperdam is het nooit rustig. Gelukkig maar. In dit bericht de volgende onderwerpen: de Winteractie, korte terugblik op de Open Avond, de competities, sponsoren, en nog wat administratieve mededelingen.

Bij BVG proberen wij telkens weer nieuwe leden aan te trekken. En dit keer doen wij dat door middel van een Winteractie. Uitgebreide informatie is te vinden op de volgende pagina: http://www.bvgaasperdam.nl/winteractie-voor-nieuwe-leden-duo-korting/ Deel ook het bericht op Facebook, zodat we nog meer leden kunnen verwelkomen! Ook zullen er flyers gedrukt worden en zal er geprobeerd worden om een artikel te plaatsen in De Echo. Dit is ook naar aanleiding van de evaluatie van de Open Avond. Er zijn ongeveer acht nieuwe leden welkom geheten op deze avond. Super gedaan door alle vrijwilligers! Vandaar dat wij ook door zullen gaan met het promoten van onze vereniging. Heb je nog meer ideeën of wil je meehelpen? Laat het dan weten via info@bvgaasperdam.nl.

Inmiddels is de competitie over de helft. Voor veel teams is het vechten tegen degradatie. Een zware opgave maar zeker met mogelijkheden. Kijk in de agenda en kom erachter wanneer er gespeeld wordt in de Gaasperdamhal! Gelukkig is het niet alleen vechten, enkele teams staan ook in de veilige zones, en sommige teams zelfs bovenaan, te weten BV Gaasperdam 2 in de Vierde Klasse, BV Gaasperdam C2 onder 13 jaar! De komende weken beloven dus erg spannend te worden.

Bij de jeugd zal op maandag 14 december het jaarlijkse Kerstevenement plaatsvinden. Inmiddels hebben alle jeugdleden hierover een e-mail ontvangen. Ook bij de recreanten wordt naar het einde van het jaar toegewerkt. Ook zij zullen in de laatste week van december allerlei activiteiten ondernemen (zie de Facebook-pagina van BV Gaasperdam Recreanten).

De vereniging kan altijd nieuwe sponsoren gebruiken en ook nu weer. Wil jij de vereniging een helpende hand toesteken of ken jij iemand met een bedrijf dat nog wel wat reclame kan gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info@bvgaasperdam.nl en wellicht prijkt de naam van jouw bedrijf binnenkort op onze website en andere aangelegenheden.

Bij BV Gaasperdam proberen we ook mee te gaan met de tijd. We doen dit door de site up to date te houden, Facebook optimaal te benutten en regelmatig e-mails te versturen. De website is ook flink gerenoveerd maar één ding ontbreekt nog waar het bestuur hard mee aan het werk is en dat is een online inschrijfformulier. Binnenkort hopelijk meer info.

We hebben er al een paar keer op gewezen, maar met het overgaan naar ClubCollect voor het innen van de contributies is het meer dan ooit noodzakelijk om de juiste gegevens door te geven aan de ledenadministratie: denk daarbij aan het adres, telefoonnummer, mailadres en IBAN-rekeningnummer. Is dit nog niet bekend bij de ledenadministratie of is er de afgelopen tijd iets veranderd? Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@bvgaasperdam.nl met de juiste gegevens! Dit zorgt ervoor dat wij u kunnen bereiken. Uiteindelijk kost dit de vereniging dan ook minder handelingen en geld!

Tot zover de update! Sportieve groet!

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.