Geslaagd 19e BV Gaasperdam jeugdtoernooi!

Zondag 22 mei was het weer zover, het jaarlijkse jeugdtoernooi van BV Gaasperdam. Dit toernooi staat ook wel bekend als het ouder-kind toernooi waar fanatieke ouders met hun kinderen mogen spelen. De ochtend begon vroeg voor de vrijwilligers Dieuwke, Thomas, Farley, Iliaz, Mickey en ikzelf. Na alles klaargezet en opgebouwd te hebben kwamen de eerste deelnemers al binnen! Alle deelnemers werden verwelkomd met een lekker pakje Wicky en een mandarijn of banaan. Daarnaast lagen op de wedstrijdtafel gedurende het toernooi nog lekkere mandarijnen, mueslirepen en pakjes drinken. Dit alles werd aangeboden door supermarkt Boni in het winkelcentrum in Reigersbos.

Farley en Mickey aan de inschrijftafel met het lekkers gesponsord door Boni!

Farley en Mickey aan de inschrijftafel met het lekkers gesponsord door Boni!

Iedereen had een goed humeur en er werden mooie partijen gespeeld. Tegen de middag kwam vrijwilligster Rosina ook nog helpen toen Farley, Iliaz en ik zelf als ‘ouder’ de baan op gingen. Tijdens de spannende en leuke partijen konden er nog lootjes gekocht worden. Vrijwilligster Amina (moeder van Adam en Asmara) had weer voor mooie tombolaprijzen gezorgd! Deze prijzen werden u onder andere aangeboden door supermarkt Boni, Douglas Gelderlandplein en Amstelveen, Etos Amstelveen, boekhandel Pölki en de vertrouwde snoepwinkel Pitto in Reigersbos. Iedereen wilde deze mooie prijsjes natuurlijk winnen en mede hierdoor zijn veel loten verkocht! De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van onze jeugdafdeling. De vele loten had ik niet kunnen verkopen zonder mijn superverkopers, die zelf ook fanatiek meespeelden met het toernooi. Bedankt Martin, Luka, Laila, Jochem, Sophie en Adam!

Prijzen tombola

Deel van de prijzen tombola

Het toernooi kwam mooi op tijd tot zijn einde. Alle spelers bedankt voor jullie inzet, papa’s en mama’s ook bedankt voor het aanmoedigen (en meespelen met het ouder-kind onderdeel). Vrijwilligers bedankt! Alle tombolaprijzen zijn opgehaald. De winnaar van de Gaasperdamquiz was Kyle Pechler, hij won een enorme zak snoep en een Intertoys cadeaubon. Onder de prijswinnaars zaten ook behoorlijk wat BV Gaasperdamtoppers! Hieronder zijn ze te zien.

JE groep 1 – 2e prijs Kimani Mac-Intosh

JE groep 2 – 2e prijs Tajari Mac-Intosh

JD groep 1 – 2e prijs Kimani Mac-Intosh/ Faiz Nadirhoesein

JD groep 2 – 1e prijs Douwe van Wel/ Nick Rienks (Swift ’64)

JD groep 2 – 2e prijs Tajari Mac-Intosh/ Shankar Rai

JD groep 3 – 1e prijs Daan Evers/ Danny Edelbroek (OSM badminton)

OK groep 1 – 1e prijs Farley Asruf/ Kimani Mac-Intosh

OK groep 2 – 1e prijs Asmara de Vries/ Adam de Vries

De uitslagen zijn de vinden op: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E7E4120A-F7F1-4A6D-AC00-EB7E8A712FDD

Nog wat foto’s!

Nog meer lekkers van de Boni

Nog meer lekkers van de Boni

 

Druk bezig met inschrijven

Druk bezig met inschrijven

 

De bekers voor de prijswinnaars

De bekers voor de prijswinnaars

 

Alle prijzen van de tombola!

Alle prijzen van de tombola!

 

Asmara de Vries

Bestuurslid Jeugd

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.