Spectaculair Sportspektakel in Sporthal Gaasperdam

Op zaterdag 4 september jongstleden werd in Sporthal Gaasperdam een SportSpektakel georganiseerd. Van 12:00 tot 16:00 uur waren er demonstraties en open lessen van alle deelnemende verenigingen. Ook Badminton Vereniging Gaasperdam was vertegenwoordigd!

Het SportSpektakel dat door de Stichting Sporthal Gaasperdam in samenwerking met een 13-tal verenigingen en clubs werd gepresenteerd, mag zeer geslaagd worden genoemd. Ondanks het stralende weer druppelden even na twaalven toch aardig wat bezoekers de sporthal binnen met als doel een bezoekje te brengen aan de diverse sporten en de informatiemarkt.

Voor BV Gaasperdam lieten Jenny Jacobs, Dylan Lee Meeuw Kjoe, Koert van Mensvoort, Suzanne Mulkens, Hans van Os jr., Hans van Os sr., Ferry Voortman en ex-Gaasperdammer Dave Khodabux zich op het veld van hun beste kant zien.

Ferry, Koert, Dave en Suzanne: Een knap staaltje badmintonVooral de demonstratie tussen Ferry en Koert tegen Dave en Suzanne trok de aandacht van de bezoekers en liet een knap staaltje badminton zien. In het begin liepen Koert en Ferry nog uit tot een voorsprong van 5 – 0 maar uiteindelijk werd de set met 15 – 11 beslecht in het voordeel van Dave en Suzanne.

De single partij tussen de 18-jarige topspeler Dave Khodabux en de 13-jarige talentvolle Hans van Os jr. was eveneens de moeite waard. De 5 jaar oudere Dave werd af en toe verrast door de gemene balletjes van Hans jr.

Ook de partij tussen vader en zoon van Os verbaasde de toeschouwers: "Zo’n klein mannetje en zo goed al", was te horen.

Tussen al dat moois door konden de bezoekers eveneens onder begeleiding van Dylan en Jenny een shutteltje slaan, waar door jong en oud zeer gretig gebruik van werd gemaakt.

Nu nog afwachten wat de resultaten voor de verenigingen zijn, want het binnenhalen van zoveel mogelijk nieuwe leden aan het begin van het seizoen was natuurlijk eigenlijk het belangrijkste doel.

Mede door de enthousiaste vrijwilligers is dit Sportspektakel 2004 een bijzonder geslaagd evenement geworden en is zeker voor BV Gaasperdam voor herhaling vatbaar.

Corrie van Kampen
Bestuurslid Interne & Externe Relaties

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.