Jeugd: Verslag oefenwedstrijd tegen Martinus Amstelveen

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen werd op zondag 5 september 2004 vanaf 10:00 uur in Sporthal Gaasperdam een oefenwedstrijd gespeeld tegen teams van Martinus Amstelveen.

Maar liefst 16 jeugdteams (7 van BV Gaasperdam en 9 van Martinus Amstelveen) namen deel aan de oefenwedstrijd. De meeste spelers van beide verenigingen verschenen zoals afgesproken in clubkleding wat het geheel een extra serieuze uitstraling gaf. De spelers deden goed hun best en er werd in het algemeen sportief gespeeld.

Oefenwedstrijd jeugd: een gezellige bende...

Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Gaasperdam A1 – Martinus Amstelveen A1 (1 – 7)
Gaasperdam A1 moest deze wedstrijd met een incompleet team spelen: kon het tijdig afzeggen van Sophie Albersen nog worden opgevangen met Suzanne Verheugd als invalster, voor het zonder afmelden niet verschijnen van de eerste heer kon op het laatste moment geen passende oplossing worden gevonden. Thomas van Heusden deed zijn best door 2 singles, geen dubbel en 1 mix te spelen. Het enige punt werd door Dieuwke de Vries gehaald tegen een voormalig teamgenoot.

Gaasperdam A2 – Martinus Amstelveen A2 (4 – 4)
Gaasperdam A2 moest het stellen zonder de twee sterkste heren. Gelukkig was Wesley van der Meulen bereid in te vallen en samen met Maurits Lesmeister liet hij goed spel zien. De dames Oriana Keulen en Sacha van Veen lieten zien dat ze het niveau van de A-klasse goed aankunnen en haalden samen 4 punten binnen.

Gaasperdam A3 – Martinus Amstelveen A3 (2 – 6)
Gaasperdam A3 was met Anna van de Steen als invalster voor Catherine Liem op volle sterkte. De heren Romario Derveld en Massaro Wattimena gingen goed van start door beiden hun single te winnen. Helaas was daarmee het kruit verschoten en ondanks een aantal spannende partijen werd verder geen punt meer gehaald.

Gaasperdam B1 – Martinus Amstelveen B1 (0 – 7)
Gaasperdam B1 stond tegen een incompleet team van de tegenstander (3 dames). Desondanks lukte het de heren noch de dames om ook maar 1 partij te winnen. De spelers van dit team zullen de komende weken hard moeten trainen om het niveau van de B-klasse te halen.

Gaasperdam B2 – Martinus Amstelveen B2 (7 – 1)
Gaasperdam B2 bestaat uit spelers die dit seizoen voor het eerst competitie spelen. In de Champions League had dit team al eerder laten zien boordevol talent te zitten. De ene na de andere partij werd winnend afgesloten. Gelukkig waren de dames zo beleefd de tegenstanders ook 1 partij te gunnen.

Gaasperdam C1 – Martinus Amstelveen C1 (1 – 7)
Gaasperdam C1 beschikte over Lee-Wen Omar als vervanger van Michelle Smit. De tegenstander was echter beduidend sterker. Eveline de Vos wist de eer van Gaasperdam te redden door haar single in 2 sets te winnen.

Gaasperdam D1 – Martinus Amstelveen D1 (3 – 5)
Door 2 afzeggingen dreigde Gaasperdam D1 met een incompleet team te blijven zitten. Gelukkig was Jelle Janssen van Gaasperdam A3 bereid dit team te versterken. Zijn wedstrijdervaring was doorslaggevend, want hij won alle partijen die hij speelde. De vaste spelers van het team toonden veel inzet, maar helaas liet de techniek nogal te wensen over.

Hans van Os
Waarnemend bestuurslid Jeugd

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.