Recreanten: Verslag Open Avond

Dinsdag 10 januari heeft de BV Gaasperdam weer een Open Avond gehouden voor de recreanten. Het was de bedoeling om de dinsdagavondgroep voor de recreanten nieuw leven in te blazen.

In de weekbladen het Amsterdams Stadsblad en het "Varretje", het weekblad voor Vecht, Amstel en
Rijnstreek,werd een stukje met in de laatste zelfs twee foto’s geplaatst. Helaas een week eerder dan verzocht. Ook de Echo was de bedoeling, maar die hebben ons (weer) lelijk laten zitten. De buurtkranten de Holendrechter en de Gein3Dorper hebben weer hun beste beentje voor gezet. Op verschillende plaatsen zijn heel veel posters opgehangen. Ook werden dit keer alle leden ingeschakeld met het verzoek om buren, familie, vrienden en  kennissen aan te sporen om de Open Avond te komen bezoeken of om een poster op te hangen.

We hadden gedacht dat, zo na oud en nieuw, de goede voornemens de mensen misschien zouden bewegen om ook eens een shutteltje te komen slaan om de oliebollen buiken wat te doen slinken. De opkomst was echter zeer mager. Er zijn maar een stuk of zes mensen gekomen, waarvan er één zich heeft opgegeven als lid. Dat is toch maar mooi een lid erbij. Of misschien wel twee want een week na dato kwam er nog een Ierse heer een shutteltje slaan. Was het toch niet voor niets gedaan.

We geven de moed voorlopig nog niet op. Want een nieuwe gezamenlijke actie met de andere huurders van de Sporthal zit in het verschiet. We houden jullie op de hoogte.

Ik wil nog wel de mensen bedanken die posters hebben opgehangen: Ginette Germs, Arthur Koks, Jan
Niemeijer en Peter Zagt en de leden die speciaal vroeger zijn gekomen die avond:  Ferry Anholt, Herman Esveld, Peter van Sorgen, Bas van Tol en Ferry Voortman om een shuttle te slaan met de bezoekers. Ook Suzanne Mulkens en Bas van Os bedankt.  Zij verzorgden een training voor de belangstellenden.

Ron Kikkert

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.