Competitie: Tweede sessie extra trainingen in de SGR-hal

Evenals bij de eerste helft van het seizoen wordt gelegenheid gegeven om deel te nemen aan extra trainingen. Deze trainingen vinden plaats op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de sporthal van de Scholen Gemeenschap Reigersbos (de SGR-hal).

Deze tweede sessie extra trainingen wordt verzorgd door Denny Matitawaer. Deelgenomen kan worden door competitiespelers van het niveau overgangsklasse en hoger, wel of geen lid van BV Gaasperdam.

De kosten voor deze extra trainingen zijn 50 euro voor 15 trainingen, gebruik van veren shuttles is bij de prijs inbegrepen. Voor leden van BV Gaasperdam wordt dit bedrag bij de contributie van april 2006 in rekening gebracht. Niet-leden moeten voor aanvang van de eerste training contant betalen. Aanmelding kan met vermelding van naam, vereniging en speelsterkte geschieden via info@bvgaasperdam.nl.

De trainingen starten met een kennismakingstraining op 16 februari 2006. Op 23 februari is vanwege de schoolvakantie geen training, waarna de trainingen starten op 2 maart 2006 en doorgaan tot de zomervakantie. In schoolvakanties en tijdens schoolexamens is in de SGR-hal geen training.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.