Recreanten sluiten seizoen sfeervol af

De laatste woensdagavond van het seizoen 2004 – 2005 werd bij de recreanten wel heel sfeervol afgesloten. De bedoeling was dat alle recreanten van de dinsdag- en woensdagavond het tegen elkaar in een toernooitje op zouden nemen maar de communicatie was niet geheel optimaal verlopen.

Ouderwets vol...Recreantenuitje bij de Turk...Druk was het wel want de 2de groepers kwamen massaal tegen achten de baan op en het was dus ouderwets vol met zitters aan de kant.

Of het nu aan het uitje naar de Turk heeft gelegen of aan de laatste avond, de 1ste groepers bleven ook lang "hangen". De groepen hebben zich duidelijk meer gevonden.

Ook de Stichting de Sporthal deed een duit in het zakje: de vriezer moest leeg en dat betekende lekkere hapjes! Zelfs de barmannen Cor en Sanford hadden alle tijd van de wereld en zorgden voor een optimale bediening, muziek naar ieders wens en sfeervolle verlichting zodat er tot laat lekker gedanst kon worden.

De begeleiders Ron, Joop en Herman en alle recreanten zien we graag na de vakantie weer allemaal terug en misschien zijn er nog wel buren, familieleden en kennissen die in het nieuwe seizoen zijn te porren om in de Week van de Sporthal een shutteltje te komen slaan!

Beste mensen (speciaal voor jou Marcel), 6 weken zijn zo voorbij! Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en veel zon,

Corrie van Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.