Aankondiging Week van de Sporthal

Na de zomerstop (van 22 juli tot en met 4 september 2005) vindt in de 2de week van het nieuwe seizoen in de Sporthal een evenement plaats.

Om alle verenigingen in de gelegenheid te stellen hun sport onder de aandacht te brengen om zo
het ledenaantal weer op peil te brengen of uit te breiden, wordt in samenwerking met de Stichting Sporthal Gaasperdam een Week van de Sporthal georganiseerd.

De Week van de Sporthal zal plaatsvinden van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september 2005. Elke avond van 19:00 tot en met 23:00 uur zullen door verschillende verenigingen in de hal en de dojo open lessen en / of demonstraties worden gegeven. De bezoeker wordt zo op meerdere avonden in de gelegendheid gesteld kennis maken met de sport die de meeste voorkeur geniet. Daarnaast wordt in de kantine elke avond een informatiemarkt gehouden. De week zal op vrijdagavond worden afgesloten
met een feest met live muziek. Alle nieuwe en bestaande leden zijn dan vanaf 22:00 uur van harte welkom.

In principe is badminton elke avond vertegenwoordigd op de eigen uren. Daarnaast heeft badminton buiten de reguliere uren op donderdag van 19:45 tot 23:00 uur  en op vrijdag van 19:00-22:00 uur de beschikking over 3 banen.

Op maandagavond van 21:00 tot 21:45 uur worden 3 banen beschikbaar gesteld voor een Taekwon-do les, daarna is de gehele hal weer ter beschikking van BV Gaasperdam.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.