Recreanten: Gaasperdam C2 verliest met 3-5 van Amsterdam C2

Gisteren 3 april 2012 was onze return tegen de oude liefde van Waldemar: BVA in de Pijp. Ondanks dat Waldemars ‘TomTom’, die stond te popelen om ons naar zijn oude club te navigeren, niet wist waar het Victorieplein was, vonden we even voor 19:00 uur een parkeerplek bij sporthal De Pijp.

Snel omkleden, de tegenstander begroeten, en warm spelen. Daarna begonnen Waldemar en Eggie vol goed moed aan hun herendubbel partij. De eerste set ging nipt verloren en bood zeker perspectief voor de tweede, met mogelijk zicht op de derde. Helaas, zover kwam het niet want ook de tweede set werd door de heren van BVA gewonnen.

Toen verschenen de dames Rita en Sacha op het strijd toneel. Zij hadden minder moeite om het de dames van BVA moeilijk te maken en wonnen dan ook in 2 sets (toch, ik moet eerlijk zeggen dat ik nu twijfel of het geen 3-setter was).

Het was een rustige avond (week voor Pasen? Barcelona – AC Milan?? u zegt het maar), dus de singel partijen konden op twee banen worden gespeeld. Waldemar weerde zich kranig tegen zijn oude clubgenoot Bertel. Hij speelde zeker geen slechte partij maar Bertel speelde net iets beter.

Sacha speelde een bloedstollende eerste set, die ze nipt verloor. Op de bank probeerden Rita en Eggie haar frustraties weg te halen en haar met tactische tips de tweede set in te sturen. Dat pakte goed uit want Sacha wist de tweede set naar zich toe te trekken en won vervolgens ook de derde set en dus te partij.

Eggie kon in zijn heren enkel het tot twee keer toe tot de stand van 7-7 zijn tegenstander bijbenen. Hij moest daarvoor wel op z’n tenen lopen en tot twee keer toe liep zijn tegenstander na 7-7 opm hem uit, waardoor hij beide sets en dus de partij verloor.

Rita speelde als een sluwe vos. Met mooi geplaatste shuttles vlak wist ze vaak het punt te winnen en won ze haar enkel partij. We stonden dus 3-3 gelijk.

De dames waren duidelijk in vorm maar hoe zou de combinatie met de heren in de mix uitpakken was de vraag. Helaas, het was die avond ons niet gegund om winnende mix partijen te spelen. Zowel Sacha en

Walemar als Rita en Eggie konden geen vuist maken. In de bar genoten we met onze tegenstanders nog van een drankje en een bitterbal, waarna we weer huiswaards keerden.

Groetjes,

Eggie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.