Competitie: Terechte overwinning Gaasperdam 2

Het sterrenteam van Gaasperdam 2 moest het op zaterdagavond 4 december thuis opnemen tegen BV Overbos 1. Er moest wat worden rechtgezet na de blamerende nederlaag het weekend ervoor tegen Slotermeer 6.

Lafina Hulshof: Topniveau weer hervonden... Ikzelf was er erg op gebrand om m’n singel partij te winnen, om zo het goede voorbeeld te geven aan de rest van het team. Dat lukte: in een 2-setter werd de tegenstander aan de kant gezet. Na een valse start leek Ferry Voortman zijn partij naar zich toe te trekken, maar door zowel in de 1e als in de 2e set met 17 – 16 te verliezen stond het uiteindelijk toch 1 – 1. Miranda Voorn en Lafina Hulshof hadden hun topniveau weer hervonden en zo stonden we na de single partijen op een 3 – 1 voorsprong.

De dubbel van Marcel Panse en mij werd voor de verandering ook maar weer eens gewonnen. De dames dubbel was een vreemde partij: de dames begonnen goed, maar verloren deze pot uiteindelijk toch. De mix-partijen werden niet eenvoudig, maar wel professioneel gewonnen. Ofwel: een terechte overwinning voor Gaasperdam 2.

Bij deze wil ik ook de (vaste) supporters van Gaasperdam 2 bedanken voor hun aanwijzingen en aanmoedigingen. Mijn speciale dank gaat uit naar Anna die ons ook in de bar nog tot laat ondersteunde met het meezingen van een paar Hollandse klassiekers(!).
Jeroen van Rooij ‘El Capitano’

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.