Jeugd: Verslag Gaasperdam J2 – Martinus J2

De ochtend begon met een hele hoop sneeuw. Iedereen was ietsje later want we hadden geen rekening gehouden met de sneeuwval. Gelukkig waren ook de tegenstanders wat later.

We begonnen uiteindelijk om kwart voor tien. De herendubbel van Ryan en Hidde tegen Menno Gabler en Marcel Dissel werd in de eerste set makkelijk gewonnen met 21-10. De tweede set werd wat moeilijker en deze verloren ze met 20-22. De derde set was gelukkig wel voor hun met ik dacht 21-16 (niet zeker).

Daarna waren Suraya en ik (Asmara) aan de beurt met de damesdubbel. Onze tegenstanders waren Anne Vriens en Daniëlle Rijksmans. Ook wij wonnen de eerste set met 21-10. De tweede set verloren we jammer genoeg ook met 16-21. De derde set was wel voor ons met 21-14.

Toen waren de singles aan de beurt. Als eerste moest Ryan enkelen. Hij moest spelen tegen Marcel Dissel en won uiteindelijk vrij makkelijk. Als eerste dame was Suraya aan de beurt en ook zij won haar partij overtuigend. Toen waren Hidde en ik aan de beurt. Ook ik won in twee sets maar voor Hidde werd het wat lastiger. Hij won de eerste set met 24-22 maar verloor de tweede met 20-22. Dit werd dus een spannende derde en deze was voor Menno Gabler met 21-15.

De stand nu was 5-1 in ons voordeel. De mixen moesten nog gespeeld worden. Ryan en ik speelden de 1ste mix tegen Marcel Dissel en Daniëlle Rijksmans en wonnen deze in twee sets. De stand nu was dus 6-1 voor ons. De mix van Suraya en Hidde tegen Anne en Menno werd voor hun iets moeilijker. De 1e set verloren ze met 22-24, de 2e set wonnen ze met 22-20 en de 3e set verloren ze met ik dacht 21-16.

Al met al hebben we 6-2 gewonnen. Een mooie prestatie want de vorige keer was het 6-2 in ons nadeel. Nu staan we op de tweede plek in de competitie gelijk met Martinus Amstelveen. We hebben wel een wedstrijd minder gespeel dan Martinus dus dat is wel in ons voordeel. Wij kunnen geen 1ste meer worden want er zitten teveel punten tussen de nummer 1 en de nummer 2. Wij gaan uiteraard strijden om deze mooie 2de plek te behouden!

Asmara de Vries
Gaasperdam J2

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.