Jeugd: Verslag competitieweek 6

Afgelopen zondag 21 november 2004 stonden de wedstrijden uit ronde 6 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Velsen A1 – Gaasperdam A1 (8 – 0)
Gaasperdam A1 moest op bezoek bij medemiddemoter Velsen A1. Velsen liet echter geen twijfel bestaan over wie de sterkste was. Zelfs Dieuwke de Vries, meestal toch goed voor minimaal een puntje, kwam niet tot scoren. Gaasperdam A1 verloor met 8 – 0 en is hierdoor afgezakt naar de voorlaatste plaats.

Gaasperdam A2 – Zeeburg A1 (5 – 3)
Gaasperdam A2 heeft zich goed hersteld van de onnodige nederlaag uit de vorige ronde en boekte een mooie 5 – 3 overwinning op Zeeburg A1.

Almere A15 – Gaasperdam A3 (2 – 6)
Gaasperdam A3 mocht aantreden tegen Almere A15 dat nog geen punten had gemaakt en op de laatste plaats stond. Gaasperdam A3 liet zien dat zij in ieder geval geen claim op deze plaats wilde leggen en won afgetekend met 6 – 2.

Gaasperdam B2: Donald en MichelleGaasperdam B1 – Duinwijck B1 (0 – 8)
Gaasperdam B1 had niet veel in te brengen tegen tegen Duinwijck B1 dat op de tweede plaats stond en verloor met 8 – 0. Rosa van de Water speelde in haar single nog wel een 3-setter, maar wist deze helaas niet te winnen.

Velsen B2 – Gaasperdam B2 (8 – 0)
Gaasperdam B2 werd in de uitwedstrijd tegen koploper Velsen B2 op het allerlaatste moment geconfronteerd met 2 afzeggers. Gelukkig was Nathalie Smit (uitkomend in Gaasperdam C1) zo dapper om direct na haar wedstrijd in te vallen in het team van haar grote zus Michelle. Velsen B2 was echter te sterk en won met duidelijke cijfers.

Gaasperdam C1 – CTO ’70 C1 (5 – 3)
Gaasperdam C1 kreeg deze week tegen CTO’70 C1 versterking van nieuwkomer Allon Niesen. Daan Helsloot liet zien dat zijn extra training vruchten afwerpt, want hij won al zijn partijen. Uiteindelijk resulteerde dit in een fraaie 5 – 3 overwinning.

Gaasperdam D1 – CTO ’70 D1 (1 – 7)
Gaasperdam D1 moest tegen koploper CTO ’70 D1 en verloor als verwacht met 7 – 1. Mickey Potthoff wist de eer te redden door afgetekend in 2 sets zijn single te winnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.