Competitie: Gaasperdam 1 gedegradeerd!

In de tweede divisie afdeling 1 moest Gaasperdam 1 op zondag 22 januari 2006 tegen koploper en kampioen Slotermeer 2 proberen punten te vergaren om degradatie te voorkomen. De tegenstander was echter te sterk en na zwaar bevochten 6 – 2 nederlaag stond Gaasperdam 1 met lege handen.

Dit in scril contrast met de concurenten voor handhaving in deze klasse: Conquesto 2 haalde een nuttig puntje tegen hekkensluiter BC ’70 Veluwe en ELO United 2 won met maar liefst met 7 – 1 van BECA 2000. Hierdoor zijn deze teams in de laatste ronde niet meer in te halen en is degradatie van Gaasperdam 1 naar de derde divisie een feit.

In de vierde divisie afdeling 10 is Gaasperdam 3 met maar liefst 12 punten ook nog in degradatiestrijd gewikkeld. Gaasperdam 2 heeft in de vierde divisie afdeling 11 evenzoveel punten, maar is wel al veilig! Gaasperdam 3 speelde afgelopen zondag tegen mededegradatiekandidaat Slotermeer 6 en leed een fikse 0 – 8 nederlaag. De andere mededegradatiekandidaat Velsen 2 moest op bezoek bij hekkensluiter Huizen ’96 2. De uitslag hiervan is nog niet bekend, maar bij een verwachte winst van Velsen 2 wordt de wedstrijd tussen Gaasperdam 3 en Velsen 2 in de laatste ronde cruciaal. Gaasperdam 3 moet dan (gelukkig thuis!) winnen om niet te degraderen.

Gaasperdam 3 heeft aanstaande zaterdag 28 januari uw aanmoedigen nodig, dus komt allen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.