Jeugd: Hans van Os in 3 finales bij NJK onder 13 jaar

In het weekeinde van 17 en 18 april 2004 vonden in de Maaspoort te ’s Hertogenbosch de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (NJK) onder 13 en onder 17 jaar plaats. BV Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Hans van Os jr. die in totaal 3 finaleplaatsen wist te behalen.

Hans van Os jr.In het heren enkel ging Hans voorspoedig van start tegen Michael Liao (Van Zijderveld). De eerste set won hij met 15 – 2 en ook in de tweede set stond hij met 11 – 4 voor toen het, met nog slechts 4 punten van de titel verwijderd, helemaal mis ging: hij verloor deze set alsnog met 15 – 11 en ook de derde set kon Hans het juiste spel niet meer vinden en verloor deze set uiteindelijk met 15 – 8.

In het gemengd dubbel hadden Hans en partner Kirsten Pastijn (DKC) geen grip op het sterke spel van Jacco Arends (BC Duinwijck) en Iris Tabeling (Van Zijderveld) en verloren met 15 – 6 en 15 – 7.

In het heren dubbel waren Hans en partner Jacco Arends oppermachtig. In de finale versloegen zij Ben Maes en Jovi Nieman (beiden Silenko) met 15 – 8 en 15 – 6 en werden zonder ook maar één set te hebben verloren Kampioen van Nederland onder 13 jaar.

De resultaten van Hans tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.