Competitie: Gaasperdam B1 verliest in OTK van ’t Gooi B1

Vrijdag 13 februari 2004 speelde Gaasperdam B1 tegen ’t Gooi B1. Het was voor iedereen racen om daar om 19:00 uur te kunnen zijn. In een gedeeltelijk nieuwe line-up trad (voormalig) competitieteam 5 aan.

Arno Bouwens speelde de eerste single en moest na een spannende eerste set in de tweede set door onvast spel de wedstrijd laten. Wim Baars verloor in zijn single de eerste set kansloos, maar richtte zich in de de tweede set op om in drie sets te winnen.

Chantal Mulkens had haar dag niet en verloor ondanks een spannende tweede set de eerste damesenkel. Irma Bo√ęseken, onder de drugs en (volgens haar zeggen) met een kl***-gevoel, won afgetekend.

De herendubbel (ook wel het olijke duo Harry (Meijnaert) en Wim) wist, ondanks enkele spectaculaire rallies, de tegenstander niet te imponeren. De damesdubbel werd mede door aanvallende impulsen van Chantal makkelijk gewonnen.

De mixen moesten het verschil maken…. En dat deden ze: helaas voor ’t Gooi. De eerste mix van Harry en Irma ging kansloos verloren. De tweede mix met Chantal en Arno werd in de derde set ook verloren. Huilend vertrok Gaasperdam uit ’t Gooi.

De alcoholcontrole op de terugweg bracht geen nieuwe dopinggevallen aan het licht….

Arno Bouwens

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.