Competitie: Babyland Paastoernooi 2004

In het weekeinde van 9 en 10 april 2004 is weer het Babyland Paastoernooi in Drachten gehouden. Zoals de laatste 4 jaar traditie is, ging BV Gaasperdam dit jaar ook weer met een stel afgevaardigden naar het noorden toe om weer te bewijzen dat Gaasperdammers ook een shuttletje kunnen slaan.

Anna Lam

Van BV Gaasperdam deden mee: Lafina Hulshof, Anna Lam, Suzanne Mulkens, Bas van Os, Jeroen van Rooij, Miranda Voorn en Ferry Voortman.

BV Gaasperdam heeft één finaleplaats behaald: Anna Lam heeft met Michiel Schutter (BV Slotermeer) een tweede plaats behaald in het gemengd dubbel B. Miranda Voorn heeft in het dames enkel B een halve finaleplaats behaald.

Op zaterdagavond is er, samen met Duinwijck, Slotermeer en overige toernooigangers, flink gefeest in Jeniffer & Malibu, de plaatselijke discotheek. Later die nacht is er nog wat gedronken in de slaapzaal, waarna een heus kussengevecht uitbrak. Om 9 uur moest er weer gespeeld worden door de meesten, dus om 7 uur ging de wekker. Het kussengevecht stopte echter pas om 6 uur…

Al met al een goede prestatie geleverd door BV Gaasperdam. Tot volgend jaar weer!

Namens alle toernooigangers,

Suzanne Mulkens

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.