Jeugd: Examen kleurendiploma WIT

Op maandag 29 en dinsdag 30 januari 2007 is een groot aantal jeugdspelers geslaagd voor het examen kleurendiploma WIT.

Tijdens de training op maandag hebben Kenneth van Leeuwaarde en Chantal Mulkens de competitiespelers van Gaasperdam B1, C1, C2 en D1, die nog niet in het bezit waren van een diploma WIT en een aantal invallers in sneltreinvaart door de oefenstof van het kleurendiploma WIT heengeleid. De meeste heren van deze groep hebben competitie-ervaring. Alleen voor Tabish Qureshi en Gabriël Wezenhagen, die afgelopen december lid zijn geworden, was het examen een test van de opgedane vaardigheden. Ook Sager Mangre mocht, ondanks dat hij geen proefexamen had gedaan, bij hoge uitzondering nog meedoen aan het examen.


Gabriël, Tabish, Chantal (examinator), Allon, Kenneth (trainer), Ryan, Sagar en Pankaj

Op dinsdag waren de aspiranten (spelers tot en met 10 jaar) als eerste aan de beurt. Ondanks de geruststellende woorden van Kenneth waren de kinderen behoorlijk nerveus. Met vier kinderen tegelijk mochten ze bij examinator Hans van Os hun vaardigheden laten zien. Uiteindelijk was Hans heel tevreden over wat de kinderen al allemaal onder de knie hadden en konden ze na afloop hun diploma in ontvangst nemen.


Kenneth (trainer), Hans (examinator),
Joshua, Verena, Shaquille, Alexander, Tyara, Kiran, Jaïro,
Uma,
Ishana, Martin, Olivier, Jaydee, Amrita, Remi, Zoe, Soerano, Kim en Anjuly

In de groep recreanten, waar de spelers al een paar jaar ouder zijn, kwam een 12-tal spelers aan de beurt om dezelfde vaardigheden te tonen. Ook hier werd alles in orde bevonden en uiteindelijk konden over de twee dagen tezamen 36 diploma’s WIT door Dieuwke de Vries worden uitgereikt.


Kenneth (trainer), Nicolien, Asmara, Stijn, Kevin, Mike, Hans (examinator),
Gerian, Nina, Fatima, Hidde, Yannick,
Cindy en Nawi

In mei 2007 zullen opnieuw examens worden afgenomen en tot die tijd zal door de verschillende groepen geoefend worden voor de diploma’s GEEL en GROEN.

Namens de examencommissie,

Kenneth van Leeuwaarde,
Hans van Os,
Dieuweke de Vries