Prijsuitreiking lotenverkopers Grote Club Actie

Dinsdag 18 november, rond zes uur, had ik een hele leuke klus: het uitreiken van de prijzen/verrassingen voor de meisjes en jongens die voor de onze club loten verkocht hadden aan familie, vrienden en buren.

Rond september/oktober hebben onderstaande jeugdleden héél veel loten verkocht. Met de door Chantal en BV Gaasperdam verkochte loten mee in totaal 590 – misschien wel meer dan ooit !!


Lorraine, Selina, Raisha, Asmara Sunayna, Levina, Soerano, Remy,
Uma,
 Simren, Angel, Gislaine, Shania, Shani, Jelani en Douwe.
Hidde, Paivi, Renso en Tabish waren verhinderd.

Iedere verkoper ontving een leuke verrassing of voor iedere 25 verkochte loten een kadobon à 10 euro naar eigen keuze! Als je bedenkt, dat van ieder lot van 2,5 euro er maar liefst TWEE euro naar de club gaat, dan begrijp je wel, dat het clubbestuur nu héél blij is met dit extra geld! We zullen er ook voor gaan zorgen, dat veel van dat geld ook weer terechtkomt bij de jeugd zelf – want die heeft toch het geld binnengebracht?

Maar het blijft misschien niet alleen bij deze prijzen: de vier kinderen die de meeste loten hebben verkocht, zie ook het vorig bericht, Soerano (50), Gislaine (43), Douwe (35), Uma (33) en Shania (30), zijn door ons ook opgegeven voor een aparte loterij, waarin ze een flinke kans maken op het mogen meedoen aan een clinic, waarbij ze les gaan krijgen van een hele goeie en bekende badmintonner!

Tot slot natuurlijk dank aan alle kopers en ook hulde aan Corrie van Kampen die de kinderen zó enthousiast gemaakt heeft, dat dit mooie resultaat mogelijk werd. We hopen natuurlijk, dat er volgend jaar weer veel meiden en knullen van onze club meehelpen, om het mooie resultaat van dit jaar te overtreffen!

De trekkingsuitslag is inmiddels bekend (zie www.clubactie.nl). Als u uw lot heeft betaald via een eenmalige machtiging hoeft u niets te doen. U ontvangt uw prijs binnen zes weken thuis of uw geldprijs op uw bankrekening. Loten via contante betaling moeten worden opgestuurd…

Frank Mulkens
secretaris BVG

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.