Jeugd: Verslag competitieweek 8 (alle wedstrijden)

Afgelopen zondag 5 december 2004 stonden de wedstrijden van ronde 8 op het programma. De meeste wedstrijden waren vanwege Sinterklaas al op 19 september 2004 vooruitgespeeld. Gaasperdam B2 had de pech wel op 5 december te moeten spelen.

Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Duinwijck A3 – Gaasperdam A1 (4 – 4)
Even dreigde Gaasperdam A1 met een onvolledig team te moeten spelen, maar Stephan van Eijkelenburg bracht uitkomst. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht en een puntendeling was het logische resultaat.

Gaasperdam A2 – Almere A10 (1 – 7)
Vrijwel alle spelers van Gaasperdam A2 zijn afkomstig van de B-jeugd. Al snel werd duidelijk dat het niveau van Almere nog een maatje te groot is voor onze spelers. Bij de heren was de inzet er wel maar liet de techniek en taktiek het vaak afweten. De dames waren technisch zeker niet de mindere, maar hier moet flink aan het loopvermogen worden gewerkt.

Duinwijck A7 – Gaasperdam A3 (7 – 1)
Duinwijck A7 was duidelijk de sterkste. Het mannen dubbel van Jelle Janssen en Massaro Wattimena ging echter zo goed dat een van de tegenstanders uit kwaadheid zijn racket kapot sloeg op de vloer. Het racket is dan ook als trofee terug mee naar huis genomen.

Gaasperdam B1 – Overbos B1 (1 – 7)
Hemant Bansie en Ravi MoerahoeVrijwel alle spelers van Gaasperdam B1 zijn afkomstig van de C-jeugd. Gaasperdam B1 ging goed van start met een mooie overwinning van Ravi Moerahoe in het heren enkel. Daarna was de koek op en scoorde Overbos het ene na het andere punt.

De Vliegende Shuttle B1 – Gaasperdam B2 (2 – 6)
Eindelijk weer eens een ouderwetse overwinning voor de spelers van Gaasperdam B2. Door winst in dit directe duel om de voorlaatste plaats heeft Gaasperdam B2 tijdelijk afstand genomen van de onderste regionen en bivakkeert nu aan de onderkant van de middemoot.

Gaasperdam C1 – Martinus Amstelveen C3 (7 – 1)
Gaasperdam C1 speelde tegen een team met 3 dames en 1 heer. De eerste heren enkel ging nog verloren, maar daarna pakte Gaasperdam maar liefst 7 punten op rij. Een knappe overwinning van dit enthousiaste team.

Gaasperdam D1 – Zeeburg D1 (1 – 7)
Gaasperdam en Zeeburg maakten er een spectaculaire wedstrijd van. Technisch was het niet allemaal even fraai, maar de inzet was er niet minder om. De uitslag doet vermoeden dat Gaasperdam werd weggespeeld, maar een aantal partijen werd nipt in 3 sets verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.