Recreanten: Gaasperdam E1 verslaat opnieuw Huizen E1

De laatste competitiewedstrijd in de Recreanten Competitie zit er weer op: wij hebben deze wedstrijd met 6 – 2 gewonnen van Huizen E1.

Ron Kramer won zijn single in een zwaar bevochten driezetter, Ron Kikkert verloor zijn erg spannende single op ervaring. Sara Wiesemann, als rots in de branding, deed wat er van haar werd verwacht en won haar single. Linda de Vos verloor weliswaar haar single, maar je kan zien dat het spel van Linda erg is gegroeid in deze competitie.

Sara en AnnieHarry Enninga en Eddy Hola beginnen een gevreesd herendubbel te worden en wonnen dan ook hun partij. De damesdubbel bestond dit keer uit Sara Wiesemann en Annie Hezel. Voor Annie was dit de tweede keer dat zij meedeed in de OTK en zij was dan ook flink zenuwachtig, maar de dames konden de winst bijschrijven.

De mixen bestaande uit Ferry Anholt en Annie Hezel en Ron Kramer en Linda de Vos wonnen allebei, zodat de eindstand op 6-2 voor ons kwam.

Jammer: de competitie ziet erop. We hadden zwakke maar ook heel erg sterke tegenstanders, maar over het algemeen waren ze wel gezellig.

Ik moet nog even terugdenken aan een wedstrijd bij ons thuis. Harry en ik gingen voor het eerst samen mixen, dus heb ik met Harry de tactiek besproken en dan gingen we het veld in. Ik vond het de mooiste partij van de hele competitie, wetend dat Harry slechts 2 seizoenen badmintont. We verloren helaas in een driezetter maar dit zijn de partijen die je niet gauw vergeet.

Ik ben erg trots dat wij de 4e plaats hebben gehaald en wil dan ook al mijn teamleden bedanken voor de fijne avonden.

Met badminton-groetjes,

Sara Wiesemann

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.