Competitie: Verslag Gaasperdam 2 – HHW ’69 2

Na vorige week van de eerste overwinning geproefd te hebben (5 – 3 gewonnen tegen Velsen 1), heeft team 2 de smaak te pakken. Gierig naar meer speelde ons team dit weekend tegen HHW ’69 uit Heerhugowaard. Een voor ons onbekende club die misschien wel een verassing in petto heeft.

Jeroen van Rooij had weinig moeite met de eerste single tegen een invallende heer en opende de score (1 – 0). Marcel Panse speelde de tweede single, maar helaas ontbrak er een stukje vastheid en ging de tweede single verloren (1 – 1). Lafina Hulshof had weinig moeite met de invallende dame (2 – 1). Maddie van Kampen maakte haar partij wederom erg spannend door zolang mogelijk op matchpoint te blijven staan, gelukkig maakte ze deze keer wel het winnende punt (3 – 1).

Na goed uit de singles gekomen te zijn was het de beurt aan het dubbelspel. De heren Martin Bartelings en Jeroen van Rooij speelden een sterk herendubbel en wonnen in twee sets (4 – 1). Ook tegen onze dames Chantal Mulkens en Maddie van Kampen had HHW niks in te brengen en zo was de wedstrijd al snel beslist (5-1).

Zonder enige druk op de schouders werd tegelijk aan de mixen begonnen. De eerste mix van Marcel Panse en Lafina Hulshof werd makkelijk gewonnen in twee sets (6 – 1). Martin Bartelings en Chantal Mulkens hadden iets meer moeite met het niveau van de vierde divisie en konden helaas de mix niet winnen (6 – 2).

Wederom een overwinning voor team 2. Nu een paar weekenden feesten en dan de volgende wedstrijd tegen Vliegende Shuttle.

Marcel Panse

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.