Competitie update team 2

Hi allemaal,

We zijn team 2 en spelen dit seizoen in de 4e divisie. Ons missie voor dit jaar is om kampioen te worden in de poule en te promoveren!

Voordat het seizoen begon kregen we het goede nieuws van Cindy dat ze zwanger is! Voor de indeling van het team was het minder leuk. Uiteindelijk hebben we Sandra kunnen verwelkomen in ons team 🙂 maar pas nadat ze haar marathon (!) had gelopen. De eerste paar wedstrijden hebben we mogen genieten van Rosina (en de pepernoten, dank je wel) en Dieuwke (eerste wedstrijd na de bevalling, met een supergoede singel).

We stonden na de eerste 5 wedstrijden op plaats nr. 1 dus goed op koers. Maar daarna liep toch ons directe concurrent ons in met 1 puntje! Afgelopen weekend speelden we de laatste partij van de eerste helft tegen hen, Meershuttle. Helaas kon Jeroen niet meedoen. In Hoofddorp speelden we in een splinternieuwe hal, met witte muren en helaas slecht zicht op de shuttle.

HD: na een close call in de eerste game en een gamepoint hebben we dit punt niet kunnen verzilveren.
DD: van te voren hadden we dit punt ingecalculeerd. Maar dat moesten we nog waarmaken uiteraard! In 2 games was deze in de pocket. Yes, 1-1!
HE1: de eerste singel van ATP in de competitie tegen de heer die tot nu toe nog niks had verloren. Moeilijk! Na een mindere eerste game knokte ATP zich tot een voorsprong, maaaaar helaas net niet 🙁
DE1: het liep erg gelijk op, en spannend. Maar Sandra moest zich nog warm spelen (het was superkoud in de hal). Bij aanvang van de tweede game was het duidelijk dat het 2-2 zou gaan worden 🙂
HE2: vanwege het ontbreken van hun andere heer moest Edwin voor het eerst singelen. Hoe ervaren Robert ook was, Edwin bleek te sterk te zijn.
DE2: de tweede dame had nog geen singel verloren. Zou het Angelique lukken om dit patroon te doorbreken? Het werd een lange en spannende partij. De tegenstandster werd moe en hield het niet meer vol. We staan weer gelijk!
GD1+GD2: het kwam op de mixen neer. De eerste mix mondde uit in 3 games waarbij ATP en Angelique dit helaas niet in een positief resultaat konden omzetten. Robert en Sandra is het gelukt om de 4e punt binnen te halen en Jeffrey van de 100% troon af stoten!

Met tevredenheid gingen we aan de bier, patat, loempia’s, bao pao’s en frikandellen!

We gaan met volle moed beginnen aan de tweede helft. Go team 2!

Groetjes,
Team 2
(Jeroen, Anh-Tuan, Robert, Angelique, Sandra, Cindy)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.